Komentara: 20
Pregleda: 5252

Kako do subvencije iz oblasti energetske efikasnosti - saznajte na sutrašnjoj tribini

26.06.2024. u 13:45h
Izvor: Subotica.com
U Gradskoj kući će sutra od 16 časova biti održana tribina pod nazivom "Kako se prijaviti za subvencije za zamenu stolarije , izolacije, fasade, solarne panele?" na kome će građani imati priliku da dobiju neophodne informacije o tome kako da se prijave za ove subvencije.
Kako do subvencije iz oblasti energetske efikasnosti - saznajte na sutrašnjoj tribini

Na sutrašnoj tribini građani će imati priliku da dobiju neophodne informacije kako da se prijave za subvencije koje se dodeljuju u cilju rekonstrukcije i unapređivanja energetske efikasnosti u stanovima i porodičnim kućama, kao i da se informišu o benefitima ulaganja u energetsku efikasnost.

Ministarstvo rudarstva i energetike, kroz program Vlade Srbije, dodeljuje građanima subvencije, za mere energetske efikasnosti u stanovima i porodičnim kućama, u iznosu do 65% vrednosti investicije, u zavisnosti od paketa mera.

Tribina koja će se održati u Subotici jedna je od 12 koje će biti održane u gradovima širom Srbije, u okviru nacionalne kampanje pod nazivom "Kako se prijaviti za subvencije za zamenu stolarije, izolacije, fasade, solarne panele?", koju pokreće Ministarstvo rudarstva i energetike, uz podršku Svetske banke.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 3 meseca i 2 dana
Komentara: 20
Pregleda: 5252
Povezane teme

subvencije

energetska efikasnost

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.