Komentara: 1
Pregleda: 3493

Kapitalne investicije u Subotici

23.09.2009. u 21:12h
Izvor: RTV Yueco
Kapitalne investicije u Subotici

Stanje kapitalnih investicija, kao i pitanje izgradnje pozorišta u Subotici glavne su teme o kojima su članovi Gradskiog odbora SPO-a govorili na današnjoj konferenciji. Prema njihovim rečima, pojam kapitalna investicija, prvi put se u našem gradu pojavio još pre 15 godina, kada je otpočela izgradnja kompleksa zatvorenih bazena u Dudovoj šumi.

Iako je rok za završetak radova te tzv. kapitalne investicije, bio dve godine, ona ni dan danas nije završena. Druga takva investicija jeste prečistač otpadnih voda, čije puštanje u rad kasni već nekoliko meseci.

Najviše pažnje članovi SPO-a posevetili su izgradnji Narodnog pozorišta istakavši kako se građevina gradi na dug, a radovi se ne plaćaju. Član predsedništva Pokrajinskog odbora SPO-a Mirko Bajić, kaže da je bivši gradonačelnik Subotice Geza Kučera rekao da je ugovor oko finansiranja pozorišta validan čak i pred međunarodnim sudom. Ako je zaista tako, zašto onda grad ne tuži državu zbog nepoštovanja ugovora, napomenuo je Mirko Bajić.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 15 godina i 4 dana
Komentara: 1
Pregleda: 3493
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.