Komentara: 4
Pregleda: 2092

Karadžić u strahu

18.03.2010. u 14:30h
Izvor: Press Online
<p>Predsednik FS Srbije Tomislav Karadžić u strahu je posle telefonskih pretnji koje je dobio od prvog čoveka crveno-belih Vladana Lukića! On juče nije dolazio u prostorije FS Srbije, na Terazijama 35, a prema nezvaničnim informacijama, dan je proveo u Subotici kako ne bi bio izložen dodatnim pretnjama i pritiscima.</p>
Karadžić u strahu

Karadžić se juče najpre javio novinaru Pressa, ali je rekao da je na sastanku i da ne može da razgovara. Nedugo zatim bio je nedostupan na oba telefona poznata redakciji Pressa. Očigledno je bilo da ne želi da govori o temi koja već danima intrigira fudbalsku javnost i tako objasni šta mu je Lukić stvarno rekao u spornom telefonskom razgovoru.

Predsednik Karadžić je odlučio da se na neko vreme skloni iz Beograda, pogotovo što je pretnje Vladana Lukića shvatio vrlo ozbiljno. Iskreno, nadao se da se oko tog slučaja neće podići tolika prašina. Tole ne želi da doliva ulje na vatru i novim izjavama dovede sebe u još goru situaciju.
On je u strahu, nije mu nimalo svejedno zbog reči koje su mu upućene. Takođe, njemu nije u interesu da se oko telefonskog poziva Vladana Lukić pravi velika afera, jer želi da reprezentacija Srbije u dobrom raspoloženju otputuje na Mundijal u Južnu Afriku - kaže izvor Pressa blizak Tomislavu Karadžiću.

Tokom jučerašnjeg dana kontaktirali smo i generalnog sekretara FSS-a Zorana Lakovića, koji nam je rekao da ne može ništa da komentariše u Karadžićevo ime. Portparol FSS-a Aleksandar Bošković rekao nam je da se Savez najverovatnije uopšte neće oglašavati povodom ovog slučaja. Ipak, kako smo saznali, Karadžićevi najbliži saradnici insistirali su da on izađe u javnost i kaže kakve je pretnje dobio, ali je on smatrao da nije vreme za to.

Izvor: Press Online
Postavljeno pre 14 godina i 6 meseci
Komentara: 4
Pregleda: 2092
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.