Komentara: 0
Pregleda: 1303

Karate: Devet medalja za „Spartak Enpi“ u Titelu

18.05.2024. u 09:45h
Izvor: Subotica.com
Tokom vikenda u Titelu je održan Međunarodni turniru „Titelski pobednik" gde su učestvovali i takmičari Karate kluba „Spartak Enpi“ U konkurenciji 250 takmičara iz Republike Srpske, Rumunije i Srbije, karatisti subotičkog kluba osvojili su devet medalja.
Karate: Devet medalja za „Spartak Enpi“ u Titelu

Zlatne medalje osvojili su Tadija Todorović u borbama i Pavle Mirković, Todor Ostrogonac, Uroš Josić i Medard Bakota u katama pojedinačno.

Srebrom su se okitili Bogdan Ostrogonac i Damir Radeski u katama pojedinačno. Bronze su osvojili  Miljan Mihaljević u katama pojedinačno i Nemanja Mačković u borbama pojedinačno.

Karate: Devet medalja za „Spartak Enpi“ u TiteluKarate: Devet medalja za „Spartak Enpi“ u TiteluOvo takmičenje karatistima Spartak Enpija je poslužilo kao dobra priprema pred nastupajuće. Već u nedelju održaće se Prvenstvo Srbije za sve uzraste u katama i borbama.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 1 mesec i 3 nedelje
Komentara: 0
Pregleda: 1303
Povezane teme

karate klub spartak enpi

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.