Komentara: 0
Pregleda: 1667

Karate: Dvanaest medalja takmičara "Spartak Enpija" na turniru "Titelski pobednik"

31.05.2021. u 12:40h
Izvor: Subotica.com
U nedelju, 30. maja, održan je međunarodni karate turnir "Titelski pobednik" na kojem su nastupiili i takmičari KK "Spartak Enpi". Tom prilikom osvojeno je dvanaest medalja - 6 zlatnih, 2 srebrne i 4 bronzane.
Karate: Dvanaest medalja takmičara "Spartak Enpija" na turniru "Titelski pobednik"

U okviru priprema za Prvenstvo Srbije koje će se održati 6. juna u Jagodini, takmičari KK "Spartak Enpi" nastupili su na karate turniru „Titelski pobednik“. Na takmičenju je nastupilo preko 400 takmičara iz 31 klubova iz Srbije i Republike Srpske. Najbolji takmičar subotičkog kluba je Tadija Todorović sa osvojene dve zlatne medalje – u katama i borbama.

Karate: Dvanaest medalja takmičara "Spartak Enpija" na turniru "Titelski pobednik"Zlatne medalje u katama osvojili su Luka Cvijin, Tadija Todorović i kata tim pionirki (Natalija Lalić, Anastasija Bobić, Jana Papić), miks kata tim pionirki (Mila Vrućinić, Jana Papić, Vukašin Jovanović) i u borbama Tadija Todorović i Vukašin Dmitrović.

Srebrne medalje u katama osvojili su Anastasija Bobić i Natalija Lalić, dok su bronzani bili, takođe u disciplini kate, Vukašin Jovanović, Andrea Madar, Jana Papić i Mila Vrućinić.

Karate: Dvanaest medalja takmičara "Spartak Enpija" na turniru "Titelski pobednik"Karate: Dvanaest medalja takmičara "Spartak Enpija" na turniru "Titelski pobednik"Nakon dugo očekivanog Prvenstva Srbije karatiste "Spartak Enpija" od 30. jula do 1. avgusta očekuje Prvenstvo Evrope u Sloveniji.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 3 godine i 1 mesec
Komentara: 0
Pregleda: 1667
Povezane teme

karate klub enpi

sportsko borilački klub spartak enpi

karate klub spartak enpi

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.