Komentara: 0
Pregleda: 1100

Karate: Mlade nade "Spartak Enpija" zablistale na dva prijateljska turnira, u toku pripreme za Otvoreni kup Srbije

02.11.2023. u 09:47h
Izvor: Subotica.com
Karatisti "Spartak Enpija" u proteklom periodu učestvovali su na dva prijateljska turnira sa kojih su se vratili sa ukupno osvojenih sedamnaest medalja.
Karate: Mlade nade "Spartak Enpija" zablistale na dva prijateljska turnira, u toku pripreme za Otvoreni kup Srbije

Na karate turniru "Apatinski pobednik" koji je održan  subotu, a na kom je učestvovalo oko 20 klubova iz Srbije i Bosne i Hercegovine, karatisti "Spartak Enpija" osvojili su ukupno šest medalja.

Najsjajnije odličje izborili su Pavle Mirković (kate) i Milica Vasić (borbe), sa srebrnom medaljom vratili su se Milica Stojanović (kate) i Teodor Mandić (kate), dok su bronzu osvojili Vojin Vucelić (kate) i Sara Knežević (kate). Karate: Mlade nade "Spartak Enpija" zablistale na dva prijateljska turnira, u toku pripreme za Otvoreni kup SrbijeKarate: Mlade nade "Spartak Enpija" zablistale na dva prijateljska turnira, u toku pripreme za Otvoreni kup Srbijeili Maša Gojkov, Sofija Radošević i Milica Jerković. Sa srebrom oko vrata vratili su se Anastasija Bobić (borbe), Ivana Ilin (borbe) i Leon Budinčević (borbe).

Karate: Mlade nade "Spartak Enpija" zablistale na dva prijateljska turnira, u toku pripreme za Otvoreni kup SrbijeU nedelju karatisti "Spartak Enpija" učestvovaće na memorijalnom turniru "Dragoslav Radovanović Pjer" u Jagodini, a 11. i 12. novembra nastupiće na Otvorenom kupu Srbije u prestonici.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 8 meseci i 2 nedelje
Komentara: 0
Pregleda: 1100
Povezane teme

karate klub enpi

karate

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.