Komentara: 0
Pregleda: 1542

Karate: Najmlađi takmičari "Spartak-Enpija" osvojili 18 medalja na turniru "Bačka-Srem-Banat"

28.05.2021. u 11:00h
Izvor: Subotica.com
U okviru priprema za Prvenstvo Srbije koje će se održati 6. juna u Jagodini, najmlađi takmičari KK "Spartak-Enpi" (petlići, poletarci, pioniri) nastupili su prošle subote u Molu, na turniru „Bačka-Srem-Banat“, sa kojeg su se vratili sa 18 odličja.
Karate: Najmlađi takmičari "Spartak-Enpija" osvojili 18 medalja na turniru "Bačka-Srem-Banat"

Na takmičenju u Molu nastupilo je preko 200 takmičara iz 17 vojvođanskih klubova. Takmičari KK "Spartak-Enpi" su nastupali samo u disciplini kate pojedinačno i ekipno. Tom prilikom osvojeno je 18 medalja - 9 zlatnih, 7 srebrnih i 2 bronzane

Zlatne medalje osvojili su: Dušan Jelačik, Jovan Novković, Aron Bakota, Mila Vrućinić, Anastasija Bobić, Natalija Lalić, Lazar Lukačević, kata tim petlića (Dušan Jelačik, Aleksa Govorković, Vukašin Jovanović) i kata tim poletarki (Jana Papić, Mila Vrućinić, Nikolina Davidović).

Karate: Najmlađi takmičari "Spartak-Enpija" osvojili 18 medalja na turniru "Bačka-Srem-Banat"Srebrna odličja poneli su: Jana Papić, Vukašin Jovanović, Medard Bakota, Aleksa Govorković, Nikolina Davidović, Dunja Gojkov i kata tim poletarki (Natalija Lalić, Dunja Gojkov, Anastasija Bobić).

Bronzane medalje oko vrata stavili su Luka Cvijin i Ognjen Ivazović.

Karate: Najmlađi takmičari "Spartak-Enpija" osvojili 18 medalja na turniru "Bačka-Srem-Banat"Karatiste "Spartak-Enpija" u nedelju očekuje „Titelski pobednik“, što će biti poslednja provera pred Prvenstvo Srbije, ali i krunu sezone - Prvenstvo Evrope u Sloveniji, koje se održava od 30. jula do 1. avgusta.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 3 godine i 1 mesec
Komentara: 0
Pregleda: 1542
Povezane teme

karate klub enpi

karate

karate klub spartak enpi

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.