Komentara: 0
Pregleda: 2097

Karate: Seniori i seniorke "Spartak Enpija" vicešampioni Srbije

15.03.2022. u 11:27h
Izvor: Subotica.com
Karate klub "Spartak – Enpi" u konkurenciji seniora i seniorki zauzeo je drugo mesto na završnom turniru Premijer lige Srbije u okviru Srpske karate do konfederacije koji je održan u Zrenjaninu.
Karate: Seniori i seniorke "Spartak Enpija" vicešampioni Srbije

Nakon borbi u pet kola muška i ženska ekipa "Spartak Enpija" zauzela je drugo mesto. Pored ligaškog takmičenja za seniore u Zrenjaninu su se nadmetali i mlađi takmičari "Spartak Enpija"  na Prvenstvu Srbije i ostvarili izuzetne rezultate osvojivši 50 medalja. Više o ovome u povezanoj vesti.

Seniori "Spartak – Enpija" u sastavu  Milorad Mijić, Đorđe Vuković, Dimitrije Anđelović i Vladan Grbić  na čelu sa trenerom Milanom Poledicom u konkurenciji 11 ekipa zauzeli su drugo mesto sa  22 osvojena boda iza Jagodine koja je bila prva sa 27 bodova.

Karate: Seniori i seniorke "Spartak Enpija" vicešampioni SrbijeRezultati seniora: Spartak-Enpi – Banat (Zrenjanin) 3:0, Spartak-Enpi – Topličanin (Prokuplje) 3:0, Spartak-Enpi - Prva Petoletka (Trstenik) 3:0, Spartak-Enpi – Tanden (Surdulica) 1:1,  Spartak-Enpi -  Jagodina 1:2

Plasman: Jagodina 27, Spartak-Enpi 22, Prva Petoletka 21, Astra 19, Tanden 16, Banat 13, Mladost 9, Šotokan- 021 7, Crvena zvezda 4 , Topličanin i Kruševac  bez bodova.

Seniorke "Spartak – Enpija" u sastavu Nikolina Lemić, Milena Popović, Sanja Grbić i Lidija Popović pod vođstvom trenerom Milana Ćopića u konkurenciji osam timova posle borbi u tri kola plasirale su se na vicešampionsku poziciju sa 16 osvojenih bodova.

Karate: Seniori i seniorke "Spartak Enpija" vicešampioni Srbije

Rezultati seniorki: Spartak-Enpi – Jagodina 3:0, Spartak-Enpi – Astra (Beograd) 2:1, Spartak-Enpi - Prva Petoletka (Trstenik) 3:0.

Plasman: Bušido NB 18, Spartak-Enpi 16, Banat 16, Astra 12, Prva Petoletka 12, Šotokan 021 6, Jagodina i ABC Sport takmičenje su okončali bez bodova.

Ood 1. do 3. aprila Subotica i Karate klub "Spartak Enpi" biće domaćini Evropskog prvenstva.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 2 godine i 4 meseca
Komentara: 0
Pregleda: 2097

Povezana vest

Povezane teme

karate klub enpi

karate

karate prvenstvo srbije

šotokan karate

sportsko borilački klub spartak enpi

karate klub spartak enpi

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.