Komentara: 0
Pregleda: 2127

Karate: Takmičari "Spartak Enpija" osvojili 29 medalja na međunarodnom turniru u Čoki

05.10.2021. u 12:38h
Izvor: Subotica.com
Na međunarodnom karate turniru "Čoka 2021" nastupilo je preko 300 takmičara iz 32 kluba iz Srbije, BiH i Slovenije. Takmičari SBK "Spartak Enpi" su osvojili 29 medalja - 9 zlatnih, 12 srebrnih i 8 bronzanih
Karate: Takmičari "Spartak Enpija" osvojili 29 medalja na međunarodnom turniru u Čoki

Zlatne medalje izvođenjem kata osvojili su Andrea Madar i Mila Kuzmić, dok su kroz borbe do najsjajnijeg odličja došli Ema Kopilović, Lidija Popović, Nenad Kolar i kadetski tim u borbama (Kopilović Ema, Vasić Milica).

Jednu stepenicu niže na postolju popelo se dvanaest takmičara "Spartak Enpija" i to kroz kate -  Vojin Vucelić, Dušan Jelačik, Stefan Marunić, Stefan Kuzmić, Vukašin Jovanović, Luka Boroš, Nenad Kolar, Mila Vrućnić, zatim kata tim pionirki (Jana Papić, Dunja Gojkov, Nikolina Davidović), kata tim poletaraca (Stefan Marunić, Dušan Jelačik, Aleksa Govorković). Srebrne medalje u borbama ovojili su Leon Budinčević i MIla Kuzmić.

Medalje bronzanog sjaja, za treće osvojeno mesto, osvojili su, u katama - Aleksa Govorković, Medard Bakota, Jana Papić, Nikolina Davidović, Dunja Gojkov, kao i miks tim pionira (Jana Papić, Dunja Gojkov, Vukašin Jovanović). U borbama bronzane medalje su osvojili Milica Vasić i  kadetski tim (Leon Budinčević, Luka Boroš, Nenad Kolar).

Od srede, 6. oktobra SBK "Spartak" pokrenuće karate sekciju u Tavankutu, a 16. oktobra će nastupiti na Otvorenom kupu Srbije u Jagodini.

Karate: Takmičari "Spartak Enpija" osvojili 29 medalja na međunarodnom turniru u ČokiKarate: Takmičari "Spartak Enpija" osvojili 29 medalja na međunarodnom turniru u ČokiKarate: Takmičari "Spartak Enpija" osvojili 29 medalja na međunarodnom turniru u ČokiKarate: Takmičari "Spartak Enpija" osvojili 29 medalja na međunarodnom turniru u ČokiKarate: Takmičari "Spartak Enpija" osvojili 29 medalja na međunarodnom turniru u ČokiKarate: Takmičari "Spartak Enpija" osvojili 29 medalja na međunarodnom turniru u ČokiKarate: Takmičari "Spartak Enpija" osvojili 29 medalja na međunarodnom turniru u Čoki

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 2 godine i 9 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 2127
Povezane teme

karate

karate klub spartak enpi

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.