Komentara: 0
Pregleda: 842

Karate: Takmičari Spartak Enpija osvojili šest medalja u Kruševcu

28.02.2023. u 10:09h
Izvor: Subotica.com
Karate: Takmičari Spartak Enpija osvojili šest medalja u Kruševcu

Karatisti Spartak Enpija vratili su se  bogatiji za šest medalja sa Međunarodnog turnira "Memorijal Oliver Tomić" koji je održan tokom vikenda u Kruševcu. U konkurenciji preko 700 takmičara iz pet država Subotičani su nastupali sa tri takmičara koja su osvojila pet zlatnih i jednu bronzanu medalju.

Tim u borbama u sastavu Pavle Kerleta, Tadija Todorovići Medard Bakota osvojio je zlatno odličje. Sa dve zlatne medalje u borbama pojedinačno – ipon i sanbon okitili su se Pavle Kerleta i Tadija Todorović. dok se Medard Bakota okitio bronzom pojedinačno u katama.

Već narednog vikenda u Senti pred karatistima Spartak Enpija je Prvenstvo Vojvodine, a u toku su i pripreme za 24. "Super Enpi kup" koji će se održati 19. marta u Subotici, kao i za odlazak u Italiju na Prvenstvo Evrope (31. mart - 2. april).

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 1 godinu i 4 meseca
Komentara: 0
Pregleda: 842
Povezane teme

karate klub enpi

super enpi kup

karate

sportsko borilački klub spartak enpi

karate klub spartak enpi

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.