Komentara: 0
Pregleda: 678

Karate: Takmičari "Spartak Enpija" proteklog vikenda doneli trinaest medalja sa dva turnira

19.10.2022. u 15:20h
Izvor: Subotica.com
Karate: Takmičari "Spartak Enpija" proteklog vikenda doneli trinaest medalja sa dva turnira

U subotu, 15. oktobra, održan je karate turnir "Apatinski pobednik". U konkurenciji više od 200 takmičara iz cele Vojvodine, KK "Spartak Enpi" je nastupio sa pet takmičara, koji su osvojili pet medalja.

Najsjajnije odličje osvojio je u borbama Pavle Kerleta, kao i Maja Tatalović u katama, srebrni su bili Milovan Bukilić (borbe) i Medard Bakota (kate), dok je bronzana bila Petra Kerleta (borbe).

Karate: Takmičari "Spartak Enpija" proteklog vikenda doneli trinaest medalja sa dva turniraKarate: Takmičari "Spartak Enpija" proteklog vikenda doneli trinaest medalja sa dva turniraNarednog dana, u Šapcu, održan je turnir povodom 50 godina karate sporta u ovom gradu u Mačvi. Lep jubilej okupio je preko 300 takmičara iz cele Srbije. Subotički klub je predstavljalo osam takmičara, a oni su poneli 8 medalja:

Zlatne medalje oko vrata poneli su Benjamin Osvald – kate, Ivana Ilin – borbe, Tadija Todorović – borbe, srebrnog sjaja Maja Tatalović – kate,  Nikola Ilin – borbe, Ivana Ilin - kate, dok su Leon Budinčević, Teodora Ćojder i Nikoleta Čupak do bronze došli u borbama.

Naredni nastup takmičara KK "Spartak Enpi" biće prestojećeg vikenda na Međunarodnom turniru "Zlatna pesnica" u Odžacima.

 

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 1 godinu i 8 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 678
Povezane teme

karate klub spartak enpi

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.