Komentara: 1
Pregleda: 10081

Kasting Modne agencije Fox u Subotici

15.04.2016. u 15:50h
Izvor: PR tekst
U subotu, 23. aprila u Borsalinu će se održati kasting Modne agencije "Fox", a organizatori ovim putem pozivaju sve mlade između 16 i 25 godina zainteresovane za modeling karijeru da dođu na kasting.
Kasting Modne agencije Fox u Subotici

Modna agencija "Fox" iz Beograda traži nove modele i tim povodom organizuje kasting u subotu, 23. aprila u 12 časova u caffeu Borsalino u Subotici.

Iz Modne agencije "Fox" pozivaju sve mlade između 16 i 25 godina, zainteresovane za modeling karijeru, da dođu na kasting. Najboljima će biti obezbeđeni besplatna obuka za modele, dobiće besplatan book, kao i mogućnost plasmana na inostrano tržište i saradnje sa najvećim svetskim modnim agencijama.

Subotica je rodni grad mnogih uspešnih srpskih manekena, poput Ivana Kopilovića, Aleksandre Kovač, Mirjane Jovanović, kao i jednog od najvećih domaćih brendova, Legend World Wide. 

Kasting Modne agencije Fox u Subotici

Sajt modne agencije "Fox" možete posetiti na adresi www.foxmodel.com, a sve informacije možete dobiti i putem telefona 011/324-11-88.

Izvor: PR tekst
Postavljeno pre 8 godina i 5 meseci
Komentara: 1
Pregleda: 10081
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.