Komentara: 0
Pregleda: 1164

Kertvaroš bez grejanja

28.10.2010. u 03:00h
Izvor: RTV Yueco
<p>Veliki deo stanovnika MZ Kertvaro&scaron;, iako je grejna sezona zvanično počela, jo&scaron; uvek nema vruće radijatore. Neki od stanovnika kažu da su vi&scaron;e puta zvali Toplanu kako bi saznali kada će im stanovi biti topli, ali da nikada nisu dobili tačan odgovor. U Toplani kažu da radijatori u stanovima nisu topli jer su do danas radovi oko zamene cevi bili u toku.</p>
Kertvaroš bez grejanja

Draginja Ćirić kaže da joj radijatori od početka grejene sezone ni jednom nisu bili topli i da je iz tog razloga morala da uključi grejalicu, i u kuhinji, i u dvenvoj sobi, ali i u kupatilu. Iz tog razloga, račun za struju bio je mnogo viši nego inače, dok je račun za Toplanu ostao isti, iako grejenja nije bilo.

U Toplani kažu da se prema planu i programu zamena cevi u naselju Kertvaroš završava 1. novembra i da je taj plan i ispoštovan. Do tog datuma, većina stanova imaće tople radijatore, osim četiri ili pet korisnika, kojima će stanovi biti topli sa danom ili dva zakašnjenja.

Nakon završenih radova u Kertvarošu, niko od Subotičana, ko se greje preko Toplane ne bi trebalo da ima problema sa hladnim radijatorima tokom cele grejne sezone, jer je subotička Toplana jedna je od retkih u zemlji koja je izmirila sve dugove prema dobavljačima.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 13 godina i 11 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 1164
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.