Komentara: 0
Pregleda: 929

Kik boks: Četiri medalje takmičara "Top fighter-a" na Prvenstvu Srbije u Lazarevcu

21.05.2024. u 09:23h
Izvor: Subotica.com
Takmičari subotičkog Kikboks kluba "Top fighter" učestvovali su na Prvenstvu Srbije u disciplini loukik, koje se održalo proteklog vikenda u Lazarevcu. Učešće je uzelo 64 klubova sa oko 250 takmičara. Subotičani su nastupali sa petoro takmičara i osvojili dve zlatne i dve srebrne medalje.
Kik boks: Četiri medalje takmičara "Top fighter-a" na Prvenstvu Srbije u Lazarevcu

Mlađi junior Aleksandar Tot u kategoriji do 51 kg, u polufinalu je pobedio na poene takmičara iz Zrenjanina, da bi u finalu izgubio od takmičara iz Beograda i ovog puta se zadovoljio srebrnom medaljom.

U konkurenciji stairjih juniora Martin Toldi u kategoriji do 67 kg, u četvrtfinalu je izgubio od takmičara iz Kragujevca, i stekao iskustvo više. Dok je starija juniorka Milena Kovačević u kategoriji do 70 kg, u finalu bila bolja od takmičarke iz Niša i osvojila zlatnu medalju.

Kik boks: Četiri medalje takmičara "Top fighter-a" na Prvenstvu Srbije u LazarevcuU seniorskom uzrastu po prvi put u A klasi nastupali su Milica Despotović i Nikola Lončar. Milica je u kategoriji do 52 kg u polufinalu pobedila takmičarku iz Novog Sada, da bi u finalu izgubila na poene, ali i imala tu čast da se bori sa dugogodišnjom reprezentativkom Srbije i višestrukom prvakinjom sveta u loukik disciplini Saidom Bukvić, osvojena srebrna medalja i veliko iskustvo na početku seniorske karijere. Lončar je u kategoriji do 75 kg ubedljivo pobedio na poene u polufinalu borca iz Sefkerina, i takođe pobedio u finalu Nikolu Cvetkovića, dugogodišnjeg reprezentativca Srbije i zasluženo osvojio zlato!.

Kik boks: Četiri medalje takmičara "Top fighter-a" na Prvenstvu Srbije u LazarevcuTrener Alen Heralić zadovoljan je rezultatom njegovih takmičara na poslednjem Državnom prvenstvu u ringovnoj disciplini.

- Toldi sakuplja iskustvo i polako sazreva ko borac. Tot je u tri ringovne discipline ovu godinu završio sa dva zlata i srebrom, takođe i Milena Kovačević je uspela da osvoji dva zlata na državnim prvenstvima u dve discipline. Dok su Milica Despotović i Lončar prvi takmičari koji su u mojoj trenerskoj karijeri nastupali i osvojili medalje za klub na Državnom prvenstvu u seniorskoj A klasi -  zaključuje Heralić.

Kik boks: Četiri medalje takmičara "Top fighter-a" na Prvenstvu Srbije u Lazarevcu

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 1 mesec i 3 nedelje
Komentara: 0
Pregleda: 929
Povezane teme

kik boks

kik boks klub top fighter

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.