Komentara: 0
Pregleda: 2302

Kik boks: Sergej Vračar osvojio srebrnu medalju na Prvenstvu Srbije

09.11.2020. u 13:00h
Izvor: Subotica.com
Kik boks klub "Spartak" nastupio je u subotu na Prvenstvu Srbije, koje je održano u Senti. Sergej Vračar je poražen u finalu, ali je borbu izneo srčano.
Kik boks: Sergej Vračar osvojio srebrnu medalju na Prvenstvu Srbije

U disciplini ful kontakt, u kategoriji do 75 kilograma, mladi Sergej Vračar je u polufinalnoj borbi bio bolji od Stamatovića iz KBK "Batajnica". Borba je protekla apsolutnoj dominaciji Subotičanina, koji je protivnika zasuo kanonadama direkata i visokih nožnih udaraca koji su pogađali, zbog čega je Stamatoviću brojano. Pobeda je bila neminovna.

U borbi za najvredniji trofej Vračar je imao za rivala Vukobratovića iz KBK "Voždovac". Bila je to žestoka borba koja je završena prekidom.

- Sergej je krenuo u tempaškom stilu na rivala, ali se Vukobratović vešto izvlačio i pogađao iz kontre kružnim nožnim udarcima i krošeima Vračara, koji nije posustajao iako je primio nekoliko žestokih udaraca. Sudija je ipak krajem druge runde prekinuo meč jer se radi o mladim borcima. Morali smo da se zadovoljimo srebrnim odličjem - priseća se Veselin Bunčić, trener KBK "Spartak".

Po rečima Bunčića bio je ovo dobar turnir za Sergeja Vračara, primetan je napredak u njegovim borbama, a priliku za novo dokazivanje imaće već za vikend.

- Sergej je sjajno napredovao, šteta je što iskusni Vlatko Vojnić Tunić nije uspeo da redukuje težinu za ovaj turnir, ali će biti spreman za sledeći vikend za Državno prvenstvo u disciplini kik lajt, gde ćemo izaći sa četiri takmičara, a na kojem očekujemo i isto toliko medalja - objasnio je Bunčić.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 3 godine i 8 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 2302
Povezane teme

kik boks klub spartak

kik boks

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.