Komentara: 0
Pregleda: 1401

Kik boks: Takmičari "Top fighter"-a uspešni na Prvenstvu Vojvodine

22.03.2022. u 14:55h
Izvor: Subotica.com
Članovi Kik boks kluba "Top fighter" učestvovali su u subotu, 19. marta, u Šidu, na turniru razvojne lige u boksu. Ovom prilikom održani su i preostali finalni mečevi Pojedinačnog prvenstva Vojvodine, koje se održalo u Inđiji prvog vikenda marta. Subotičani su nastupali za BK "Sloven" iz Rume.
Kik boks: Takmičari "Top fighter"-a uspešni na Prvenstvu Vojvodine

U omladinskoj kategoriji Nikola Lončar, u kategoriji do 80 kg, nakon pobede u polufinalu u Inđiji, nastavio je pobednički niz i u Šidu pobedivši u finalu boksera iz Novog Sada, čime je podigao pehar najboljeg u Vojvodini.

Nikola Kolar, u kategoriji do 63.5 kg, izgubio je na poene od boksera iz Pančeva. Kolar je takođe u Inđiji u finalu izgubio od mnogo iskusnijeg prvoligaškog boksera iz Loznice i osvojio srebrnu medalju.

Uu kategoriji do 71 kg Milan Bogavac je u četvrtfinalu pobedio boksera iz Crvene zvezde rezultataom 3:2, da bi nakon sat vremena pobeda bila preinačena u korist zvezdinog boksera, u krajnje diskutabilnoj sudijskoj proceduri bez pregleda zvaničnog snimka meča.

Kik boks: Takmičari "Top fighter"-a uspešni na Prvenstvu Vojvodine

Dejan Stakić

Kod seniora Dejan Stakić, u kategoriji do 60 kg, nakon dve ubedljive pobede protiv boksera iz Beograda i Novog Sada postao je prvak Vojvodine.

- Kao trener mogu reći da sam zadovoljan ostvarenim rezultatima svojih takmičara. Otvorili smo takmičarsku sezonu nastupom na Pojedinačnom prvenstvu Vojvodine na kojem su učestvovali klubovi sa teritorije Srbije, što je značilo jaču konkurenciju i veći broj takmičara u nekim kategorijama - zaključio je Alen Heralić, trener ekipe. - Lončar i Stakić sa iskustvom od par mečeva ostvarili su odličan uspeh osvojvši zlato. Kolar je odradio mečeve u skladu sa svojim iskustvom, a to su tek tri meča, mogu da kažem da pored upornosti koja ga krasi ima i ono najbitnije a to je srce, tako da i početnička trema i tehnika će u narednim mečevima biti kako treba. I Milan Bogavac momak koji je prvobitno pobedio ali eto diskutabilnom sudijskom procedurom oduzeta mu je pobeda, žalosno ali ima i toga u sportu.

Takmičare "Top fighter"-a u nastavku sezone očekuje Prvenstvo Srbije u kik boksu.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 2 godine i 3 meseca
Komentara: 0
Pregleda: 1401
Povezane teme

kik boks

kik boks klub top fighter

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.