Komentara: 0
Pregleda: 1403

Kik boks: U kampu u Kanjiži takmičari "Top fighter-a" se družili, trenirali i razmenjivali iskustva sa drugim perspektivnim sportistima

29.08.2022. u 16:56h
Izvor: Subotica.com
Članovi Kik boks kluba "Top fighter" iz Subotice učestvovali su u Kanjiži od 16. do 21. avgusta na 24. Kampu perspektivnih sportista Vojvodine u borilačkim veštinama, u okviru kojeg su po osmi put učestvovali i kik bokseri.
Kik boks: U kampu u Kanjiži takmičari "Top fighter-a" se družili, trenirali i razmenjivali iskustva sa drugim perspektivnim sportistima

Na kampu je učestvovalo stotinu mladih kik boksera iz trinaest klubova sa teritorije Vojvodine, među njima i članovi KBK "Top fighter" - kadet Marija Biber, juniori Milica Despotović, Milan Bogavac, Nikola Kolar i Nikola Lončar. U lepom ambijentu pored reke Tise, mladi kik bokseri su se družili, trenirali i razmenjivali iskustva.

- Ovo je bilo naše treće učešće na Kampu u Kanjiži. Sportisti su imali dva treninga dnevno i ovo je bila odlična prilika da krenu sa pripremama za jesenju takmičarsku sezonu. Takođe deca su imala predavanja o antidopingu u sportu, sudijskim pravilima u kik boksu. Posebno bih istakao predavanje naši olimpijskih boksera Tadije Kačara i Dragana Vujkovića, koji su učesnicima kampa prenosili svoja iskustva iz bogate sportske karijere - kaže Alen Heralić, trener KBK "Top fighter".

Organizator kampa je bio Klub borilačkih sportova "Gozo Šioda" iz Kanjiže, a trenažne aktivnosti u kampu su vodili treneri Kik boks saveza Vojvodine.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 1 godinu i 10 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 1403
Povezane teme

kik boks klub top fighter

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.