Komentara: 0
Pregleda: 1845

Kik boks: Vlatko Vojnić Tunić osvojio srebrnu medalju na Svetskom kupu u Budimpešti

26.06.2023. u 15:16h
Izvor: Subotica.com
Kik boks:  Vlatko Vojnić Tunić osvojio srebrnu medalju na Svetskom kupu u Budimpešti

Kikbokser Spartaka Vlatko Vojnić Tunić nastupio je na Svetskom kupu u Budimpešti, na kojem je učestvovalo 2.024 takmičara, koji su se nadmetali u 4 ringa i 14 tatamija.

Subotičanin se borio u dve discipline. U disciplini kik-lajt do 94 kg, u polufinalu mu je rival bio domaći takmičar Erik Erne Horvat kojeg je krajem druge runde sa dobro ciljanim krošeom nokautirao. U finalu ga je čekao aktuelni prvak Evrope Mikal Grežijak iz Poljske, od kojeg je izgubio na poene.

U nastavku takmičenja, u disciplini lajt kontakt Vlatko je u četvrtfinalu savladao Marsela Pilara iz Slovačke jednoglasnom odlukom sudija. U polufinalu je trebao da se bori sa predstavnikom slovenačke reprezentacije (Borut Sobota) ali zbog povrede tetive Vojnić Tunić predao je meč.

Kik boks:  Vlatko Vojnić Tunić osvojio srebrnu medalju na Svetskom kupu u Budimpeštiubotičanina čeka profi boks meč u Francuskoj (Montpelje) protiv ozbiljnog protivnika koji predstavlja Afričku republiku Kongo, zbog toga nije hteo da rizikuje meč sa Slovencem.

- Tokom priprema za ovaj meč puno mi pomažu bokseri Spartaka na čelu sa Tomislavom Anteljom i Denisom Memetovićem. Veliku zahvalnost dugujem i treneru Veselinu Bunčiću - dodao je Vojnić Tunić.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 1 godinu i 2 nedelje
Komentara: 0
Pregleda: 1845
Povezane teme

kik boks klub spartak

kik boks

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.