Komentara: 5
Pregleda: 2155

Klizališna sezona privodi se kraju 28. februara

24.02.2022. u 15:25h
Izvor: Subotica.com
Ljubitelji leda u Subotici odbrojavaju poslednje dane i časove ionako kratke klizališne sezone.
Klizališna sezona privodi se kraju 28. februara

Komunalno preduzeće "Stadion" koje gazduje gradskim sportskim objektima, tako i klizalištem na Stadionu malih sportova, saopštilo je da u ponedeljak okončava sezonu na ledu.

Kako se navodi klizalište će za građane biti otvoreno u subotu (26. februara) od 10 do 12 časova,  u nedelju od 19 do 21 čas i još u ponedeljak od 10 do 12 časova. U četvrtak i petak radno vreme je redovno, u tri termina - od 10 do 12 časova, od 14 do 16 časova i od 18 do 20 časova.

U subotu će se održati predstava na ledu pod nazivom “Aladin” koju će realizovati članovi programa "Klizanje - rekreativno vežbanje na ledu".

Ove klizališne sezone led za građane i sportiste postavljen je 8. decembra, a skida se nakon nepuna tri meseca. Subotičani su na led mogli tokom decembra i januara i na montažnom klizalištu iza SRC "Prozivka".

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 2 godine i 4 meseca
Komentara: 5
Pregleda: 2155
Povezane teme

klizalište subotica

klizanje

gradsko klizalište

klizališna sezona

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.