Komentara: 20
Pregleda: 17979

Klizalište na Prozivci dostupno građanima od srede

20.12.2021. u 14:15h
Izvor: Subotica.com
U sklopu obogaćivanja sadržaja za božićne i novogodišnje praznike, ove godine su nabavljena tri montažno-demontažna klizališta koja su postavljena na Prozivci, u Bajmoku i Novom Žedniku, a građanima će moći da ih koriste besplatno, sve do 30. januara.
Klizalište na Prozivci dostupno građanima od srede

Klizalište u Bajmoku je već počelo da radi, te su prvi posetioci imali priliku da se okušaju na ledu još za vikend. Otvaranje klizališta u Novom Žedniku predviđeno je danas u 15 časova, dok će klizalište na Prozivci biti otvoreno u sredu u 12 časova.

- Privremena klizališta će građanima biti na raspolaganju do 30. januara, svakog dana od 9 do 21 čas, a njihovo korišćenje je besplatno. Takođe, posetiocima će biti obezbeđene besplatne klizaljke, a ulaziće se po grupama, odnosno na svakih sat i po vremena će se menjati grupe. U jednoj grupi na manjim klizalištima u prigradskim naseljima može istovremeno da se kliže do 60 mališana, dok je na Prozivci kapacitet klizališta 120 ljudi - kazao je Ognjen Golubović, direktor JP za upravljanje putevima, urbanističko planiranje i stanovanje.

Klizalište na Prozivci dostupno građanima od sredeZa ove potrebe iz gradskog budžeta je izdvojeno ukupno 14,5 miliona dinara, s tim da je klizalište koje je postavljeno na Prozivci kupljeno, dok su klizališta u Bajmoku i Novom Žedniku iznajmljena.

- Klizalište koje je postavljeno na Prozivci ostaje u vlasništvu grada i svih narednih godina će biti, a u planu je da se i ova druga dva kupe u nekom narednom periodu, a nadam se i više toga, s obzirom na pozitivne komentare i pozitivnu atmosferu koju donose za praznike - dodao je Golubović.

Klizalište na Prozivci dostupno građanima od sredePrazničnu atmosferu oko klizališta na Prozivci dodatno će upotpuniti muzika, kao i kućice u kojima će građani moći da kupe čaj, kuvano vino i druge tople napitke.

Izvor: Subotica.com
Montažno klizalište na Prozivci Montažno klizalište na Prozivci Montažno klizalište na Prozivci Montažno klizalište na Prozivci Montažno klizalište na Prozivci Montažno klizalište na Prozivci Montažno klizalište na Prozivci Montažno klizalište na Prozivci
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 2 godine i 6 meseci
Komentara: 20
Pregleda: 17979

Povezana vest

Povezane teme

klizalište subotica

jp za upravljanje putevima, urbanističko planiranje i stanovanje subotica

ognjen golubović

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.