Komentara: 5
Pregleda: 12666

Klizanje - za dva sata 110 dinara

10.01.2009. u 18:49h
Klizanje - za dva sata 110 dinara

Klizalište je otvoreno svakodnevno za naše sugrađane prepodne i uveče po dva sata a cena ulaznice je 110 dinara. Cene su u odnosu na prošlu godinu poskupele za svega pet dinara a za decu do šest godina ulaz je besplatan. Gužve su velike,stoga je JKP Stadion obezbedio još jedan izlaz za građane kao i prostoriju gde mogu ostavljati garderobu i obuvati se.

Pojedini naši sugrađani svakodnevno odlaze na klizanje,jer je deci dosadno kući a jedina želja im je klizanje. Cene nisu visoke za jednu osobu,međutim pošto roditelji prate decu cene su im visoke za svega dva sata klizanja.

Zbog tehničkih problema i nedovoljno materijalnih sredstava muzika još nije obezbeđena ali će verovatno kroz nekoliko nedelja i taj problem biti rešen. Radno vreme klizališta za građane je od 10 do 12 sati prepodne i od 18i30 do 21 a za vreme školskog raspusta ponedeljkom,sredom i četvrtkom postoji termin i od 14i30 do 18 sati. U narednom periodu planiraju da obezbede i popust za učenike.

Za ovu godinu JKP Stadion je kupilo klizaljke kako bi ih obezbedili za što više naših sugrađana. Iznajmljivanje košta 150 dinara a od ove godine adaptirali su i jednu prostoriju gde se klizaljke izdaju i gde se građani mogu probuvati. Investicija za prostoriju je iznosila oko 100 hiljada dinara.

Postavljeno pre 15 godina i 7 meseci
Komentara: 5
Pregleda: 12666
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.