Komentara: 0
Pregleda: 2053

Klizavi putevi

03.01.2010. u 10:13h
Izvor: RTV Yueco
Klizavi putevi

Većina subotičkih puteva je vlažna I klizava.U kompaniji “Vojput” koja je zadužena za održavanje regionalnih I magistralnih puteva, kažu da su im ekipe na terenu od juče u 19 časova.

Tokom cele noći, putari su posipali puteve solju, mešavinom soli i kamenog materijala, a gde je bilo potrebe putevi su i čišćeni. Ekipe kompanije "Vojput" su izašle na teren i posipale puteve solju koje u Subotici, Bačkoj Topoli i Somboru, a od 23 časa održavali su i puteve u Senti.

Kolovozi su mokri i zbog vejavice od koje je sloj klizav. Zbog vejavice čišćeni su putevi kod Sombora, Žednika, kao i dela auto-puta gde je bilo potrebe za tim. Danas je isto nekoliko ekipa na terenu na otvorenim putevima, gde bilo potrebe. U JKP “Čištoći i zelenilu” kažu da su i oni radili po planu i programu, što znači da čistili samo te puteve.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 14 godina i 8 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 2053
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.