Komentara: 5
Pregleda: 573

Koalicija „Subotica protiv nasilja“ delovanje u Skupštini grada nastavlja u tri odborničke grupe

07.10.2024. u 21:05h
Saopštenje za javnost koalicije „Subotica protiv nasilja - Biram Suboticu - Nela Tonković“ prenosimo u celosti u nastavku.
Koalicija „Subotica protiv nasilja“ delovanje u Skupštini grada nastavlja u tri odborničke grupe

Na poslednjoj sednici Skupštine grada Subotice, održanoj 3. oktobra, konstatovano je formiranje nekoliko novih odborničkih grupa, zbog čega smatramo neophodnim da informišemo građane o načinu nastavka delovanja Koalicije „Subotica protiv nasilja – Biram Suboticu – Nela Tonković“ u gradskom parlamentu. 

Kao rezultat razmatranja mogućnosti koje bi obezbedile efikasniji rad odbornika naše predizborne Koalicije, koalicioni partneri su odlučili da se formiraju tri odborničke grupe u Skupštini grada Subotice. Te tri odborničke grupe su: Demokratska stranka, čija je predsednica Nela Tonković, LSV VojvođaniZLFDZH,  čiji predsednik je Robert Damjanović Čokić, i Narodni pokret Srbije, čiji je predsednik Bane Maksimović Gardić.

Sve tri odborničke grupe će se kroz zajedničku saradnju u Skupštini grada Subotice zalagati za iste vrednosti kojima su se građanima predstavile u toku predizborne kampanje za lokalne izbore. Svi odbornici ostaju privrženi radu za stvaranje boljeg grada za sve njegove građane, i nastavljaju svoje delovanje posvećeni ideji o služenju zajednici putem odgovornosti, znanja i neprekidne borbe za dostojanstvo grada i svih svojih sugrađana.

// kraj saopštenja

Postavljeno pre 2 časova i 11 minuta
Komentara: 5
Pregleda: 573
Povezane teme

koalicija subotica protiv nasilja

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.