Komentara: 0
Pregleda: 3284

Kompanija Euro Gas investira 1, 2 mil EUR u izgradnju skladišta za tečni naftni gas

11.02.2011. u 12:35h
Izvor: eKapija
Kompanija Euro Gas investira 1, 2 mil EUR u izgradnju skladišta za tečni naftni gas

Kompanija "Eurogas" iz Subotice, gradi skladište tečnog naftnog gasa u luci "Potisje" Senta, čiji je ona vlasnik. Kako "eKapija" saznaje iz luke "Potisje", planirano je da skladište sa pratećim postrojenjem za pretakanje i transport tečnog naftnog gasa bude završeno do 1. maja. Ukupna površina objekta je 700m2, a kapacitet 1.000 m3. Ukupna vrednost radova iznosi 1, 2 mil EUR.

Luka "Potisje" Senta zauzima strateški položaj na desnoj strani reke Tise na ukupnoj površini većoj od 20 hektara. Luka ima kapacitet više od 18.000 m2 i kao robno - transportni centar, integriše rečni, železnički i drumski transport.

Luka poseduje javna i carinska skladišta zatvorenog i otvorenog tipa i obavlja promet građevinskog materijala. Takođe poseduje carinski terminal za drumska i železnička vozila kao i za sve vrste plovnih objekata. Pretovarni kapaciteti luke iznose milion tona robe.

Izvor: eKapija
Postavljeno pre 13 godina i 5 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 3284
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.