Komentara: 0
Pregleda: 3387

Kompanija Metro omogućila adaptaciju dva vrtića - na Radanovcu i na Paliću

23.02.2011. u 00:05h
Izvor: RTV Yueco
Kompanija Metro omogućila adaptaciju dva vrtića - na Radanovcu i na Paliću

Zahvaljujući donaciji Kompanije „Metro Cash and Cary“ završena je adaptacija vrtića na Velikom Radanovcu i Paliću. Kompanija Metro je za adaptaciju i nabavku nameštaja izdvojila 8000 eura. Svačanom otvaranju vrtića na Velikom Radanovcu pored predstavnika Predškolske ustanove Naša radost i Kompanije „Metro“ prisustvovao je i gradonačelnik Subotice, Saša Vučinić koji je istakao da bi Kompanija „Metro“ trebalo da postane primer za odgovorno poslovanje svim investitorima.

Od kada je 1971. godine otvoren, vrtić Pinokio na Velikom Radanovcu nije renoviran. Donacija Komapnije „Metro Cash and Carry“ omogućila je da se dotrajali namestaj zameni, kao i da se deci stvori prijatno okruženje koje će podsticajno delovati na njihov vaspitno-obrazovni rad.

Još prilikom otvaranja distributivnog centra u našem gradu, Kompanija „Metro“ iskazala je želju da donira sredstva PU „Naša radost“. Da je reč kompaniji koja je korporativni građanin i dobar komšija dokazali su upravo investiranjem u najbliže objekte. Gradonačelnik Subotice Saša Vučinić je istakao da bi ovakvo odgovorno poslovanje trebalo da bude uzor svim investitorima koji dolaze u naš grad.

Vrtić na Velikom Radanovcu pohađaju dve grupe mališana na srpskom i mađarskom jeziku. Donacija Kompanije „Metro“ odradovala je i čak četiri grupe mališana vrtića „Kalimero“ na Paliću.

Informacije o Metrou u Subotici možete videti na ovom linku:
http://www.metro.rs/servlet/PB/menu/1171759_l41/index.html

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 13 godina i 7 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 3387
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.