Komentara: 0
Pregleda: 2042

Koncert "Garden kvarteta" u ponedeljak u Velikoj većnici

10.02.2023. u 13:42h
Izvor: Subotica.com
Povodom Dana zaljubljenih, u Velikoj većnici Gradske kuće u ponedeljak, od 19h biće održan koncert "Garden kvarteta". Karte, po ceni od 500 dinara, mogu se kupiti u palačinkarnici "Harmonija" (kod Muzičke škole) ili pred početak koncerta na ulazu u Veliku većnicu.
Koncert "Garden kvarteta" u ponedeljak u Velikoj većnici
Foto: Zdenko Štricki

Publika će u ponedeljak imati priliku da uživa u svetski poznatim pop numerama, kao i u filmskoj muzici u izvođenju članova ovog subotičkog gudačkog sastava.

Ovoga puta nećemo svirati klasičnu muziku, već smo za naše sugrađane pripremili poseban program u kom će, siguran sam, uživati sve generacije. Na repertoaru će, između ostalog, biti dela grupa "ABBA" i "Queen", a sviraćemo i pesmu "Shallow" Lejdi Gage i Bredija Kupera iz filma "Zvezda je rođena". Odabrali smo poznate pop numere i najlepšu filmsku muziku, jer nam je cilj da i mladi dođu i poslušaju ovaj jedinstveni koncert - najavljuje Žiga Pal, violinista i član "Garden kvarteta" - Odlučili smo da ove godine proširimo repertoar i da našim sugrađanima ponudimo nešto novo, nešto što do sada nismo izvodili. Takođe, u planu nam je da se predstavimo publici širom zemlje, kao i u inostranstvu.

Koncert "Garden kvarteta" u ponedeljak u Velikoj većniciČlanovi "Garden kvarteta" su naši sugrađani Žiga Pal (prva violina), Slobodan Stefanović (druga violina), Tamaš Kiš (viola) i Viktor Molnar (violončelo).

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 1 godinu i 6 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 2042
Povezane teme

koncert

velika većnica

gudački kvartet

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.