Komentara: 16
Pregleda: 5048

Koncert Plavog orkestra u Subotici

24.06.2015. u 17:55h
Izvor: Subotica.com
Legendarni sarajevski bend, ujedno i jedan od najpopularnijih bendova bivše Jugoslavije Plavi orkestar, održaće koncert u Subotici 27. Juna 2015, sa početkom u 21 čas.
Koncert Plavog orkestra u Subotici

Ovim putem želimo da obavestimo sve zainteresovane koji planiraju da kupe karte ili poruče putem post expresa da to urade što pre, pošto ne možemo sa sigurnošću da tvrdimo da će na dan koncerta biti karti u slobodnoj prodaji. Ovo je Idealna prilika da se prisetimo nekadašnjih hitova i da zajedno uživamo u koncertu koji donosi provod koji ćete dugo pamtiti, navodi organizator.

U Subotici, dugo očekivani koncert Plavog Orkestra, zakazan za 27. jun 2015. ruši sve rekorde, a po prvi put su organizatori zabeležili ovoliku zainteresovanost kao i vrlo uspešnu pretprodaju karata. Menadžment, kao i članove grupe Plavog Orkestra je obavešten o trenutnoj situaciji i izuzetno im je drago jer je ova grupa davne 1985. godine svoju prvu turneju i započela u našem gradu. 

Koncert Plavog orkestra u Subotici

Dopustite sebi da budete jedni od mnogobrojih koji će uživati koncert i pevati zajedno sa članovima benda Plavog orkestra sve njihove pesme uz koje ste odrasli: Suadu, Bolje biti pijan nego star, Sava tiho teče, Parajlija, Puteru, Ako su to samo bile laži, Goodbye Teen, kao i druge...

Ulaznice se mogu kupiti po ceni od 800 din (pretprodaja), odnosno po ceni od 1.000 din (na dan koncerta) na prodajnom mestu - Bulevar Caffe (plato Dr Zorana Đinđića).

Takođe, putem info telefona 066/592-00-00 postoji mogućnost slanja ulaznica na kućnu adresu van teritorije Subotice i kupovina VIP ulaznica.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 9 godina i 2 meseca
Komentara: 16
Pregleda: 5048

Povezano dešavanje

Plavi Orkestar

Plavi Orkestar

29.05.2015.
2
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.