Komentara: 1
Pregleda: 2233

Koncert profesora Muzičke škole

08.11.2022. u 10:00h
Izvor: Subotica.com
Povodom Dana prosvetnih radnika, profesori Muzičke škole u Subotici darovaće svojim sugrađanima koncert, koji će se održati u sredu, 9.novembra, u Velikoj većnici Gradske kuće sa početkom u 19 časova.
Koncert profesora Muzičke škole

Ovaj sada već tradicionalni koncert namenjen je svima, ali je posebno značajan  jer će i  učenici imati priliku da vide svoje profesore na sceni.

- Zbog pandemije protekle dve godine nismo organizovali koncert i zato smo posebno srećni što imamo priliku svojim sugrađanima da predstavimo muziku koju izvode profesori Muzičke škole. Učenici će videti svoje  nastavnike na bini, te će moći da vide i iskuse šta ih čeka u budućnosti jer je upravo to profesija za koju se školuju – najavila je Tamara Štricki Seg.

Koncert profesora Muzičke škole

Nastupiće profesori sa svih odseka, koji će se predstaviti različitim stilovima.

- Pohvaljujem sve naše profesore koji će nastupati i koji se pripremaju za koncert. “Garden kvartet” će se predstaviti delima subotičkih kompozotora  a pripremili smo i premijerno izvođenje “Molitve” – dodaje Žiga Pal.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 1 godinu i 10 meseci
Komentara: 1
Pregleda: 2233
Povezane teme

muzička škola

žiga pal

tamara štricki šeg

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.