Komentara: 0
Pregleda: 1543

Koncert subotičke filharmonije

17.12.2009. u 20:10h
Izvor: RTV Yueco
Koncert subotičke filharmonije

Povodom novogodišnjeg programa koji organizuje Grad Subotica, 29. i 30. decembra, u Velikoj većnici Gradske kuće biće održan koncert subotičke filharmonije, sa početkom u 20 časova.

Ovaj koncert tradicija je već nekoliko decenija u našem gradu, a ove godine učestvovaće i specijalni gosti, kao što su: dirigent - Miroslav Homen iz Rijeke, sopran - Nanasi Helga iz Segedina, bas - Ivica Šarić iz Sarajeva i subotički kvartet saksofona.

Prvi dan koncerta rezervisan je za čelnike grada Subotice, ali ukoliko ne budu prodate sve karte, ostatak će se naći u slobodnoj prodaji. Cena karte prvog dana iznosi 4 hiljade 500 dinara.

Drugi dan slobodan je za sve Subotičane, ljubitelje klasične muzike, a cena ulaznice je 1000 dinara. Karte će biti puštene u prodaju od ponedeljka a moći će da se kupe u turističkom informacionom centru.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 14 godina i 9 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 1543
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.