Komentara: 0
Pregleda: 1207

Koncert za podršku akciji "Obrok solidarnosti" u subotu u klubu "Mladost"

11.03.2022. u 10:30h
Izvor: Subotica.com
Humanitarni koncert za akciju "Obrok solidarnosti" održaće se u subotu, 12. marta, u klubu "Mladost". Nastupaju arhi-pop bend "Lepša Brena" iz Novog Sada, bend "JAL" (Josip a Lisac) takođe iz Novog Sada, kao i Stroberiz DJ set. Početak u 20 časova.
Koncert za podršku akciji "Obrok solidarnosti" u subotu u klubu "Mladost"

Koncert organizuje i samu akciju organizuje kolektiv Združene akcije "Krov nad glavom" Subotica U okviru akcije, koja traje od novembra 2020. godine, kuvaju se topli obroci za socijalno ugrožene građane na teritoriji Subotice. 

Aktivisti udruženja su do sada imali 33 akcije kuvanja i kuvali su za preko 200 ljudi, a aktivnosti finansiraju isključivo donacijama i dobrovoljnim angažovanjem volontera. Sav prihod od koncerta (ulaz je dobrovoljan prilog) ide u fond za socijalno ugrožene, odnosno kuvanje obroka.

- Ukoliko želite da podržite akciju a niste u mogućnosti da dođete na koncert, donacije primamo i na račun udruženja "Ekoslavija" koji glasi 200-3300070101029-06, svrha "Obrok solidarnosti Subotica" - poručuju iz ZU "Krov nad glavom" Subotica.

Početak koncerta u klubu "Mladost" (Harambašićeva 4) je u 20 časova. S obzirom da se od subote ukida obaveza kovid propusnica, iste neće biti potrebne.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 2 godine i 4 meseca
Komentara: 0
Pregleda: 1207
Povezane teme

obrok solidarnosti

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.