Komentara: 10
Pregleda: 3929
Foto

Koncerte na Letnjoj pozornici tokom vikenda posetilo više od 2.000 ljudi

29.05.2024. u 10:14h
Izvor: Subotica.com
Koncerte na Letnjoj pozornici tokom vikenda posetilo više od 2.000 ljudi
Foto: MIrjam Jegić Patarčić

Na verovatno najlepšoj otvorenoj sceni u našoj zemlji, tokom vikenda, dva velikana domaće muzičke scene održala su koncerte. Publika je uživala u neverovatnoj atmosferi i dobro poznatim numerama, a oba dana tražilo se mesto više. 

 - Oba koncerta, dan za danom, bila su popunjena do poslednjeg mesta. To je presedan kada je u pitanju organizacija koncerata u ovom prostoru. Prvog dana bio je nastup grupe Hari Mara Hari, dok je dugog dana bio koncert majstora tamburaške muzike Zvonka Bogdana. Koncerte je ukupno posetilo više od dve hiljade ljudi, koji su dobili skoro tri sata kvalitetne muzike, energije i atmosfere - ističu iz Event tima Vinarije Zvonko Bogdan. 

Koncerte na Letnjoj pozornici tokom vikenda posetilo više od 2.000 ljudiKoncerte na Letnjoj pozornici tokom vikenda posetilo više od 2.000 ljudiLetnja pozornica Palić više od decenije nije ugostila ove izvođače, te ni ne čudi da je posećenost bila izuzetna. 

 - Kada se u obzir uzme da ova dva izvođača više od deset godina nisu imala koncerte u ovom prostoru, kao i njihova popularnost, reputacija i neizbrisiv trag koji ostavljaju na muzičkoj sceni, nekako smo mogli očekivati da će ih subotička publika dočekati sa radošću - dodaju oni.

Koncerte na Letnjoj pozornici tokom vikenda posetilo više od 2.000 ljudiLeto tek počinje, pred nama je zanimljiv sadržaj za različite ukuse, od muzike, preko filma pa sve do predstava i drugih manifestacija u čarobnoj šumi na Paliću.

Izvor: Subotica.com

Koncert Hari Mata Harija

Koncert Hari Mata Harija Koncert Hari Mata Harija Koncert Hari Mata Harija Koncert Hari Mata Harija Koncert Hari Mata Harija Koncert Hari Mata Harija Koncert Hari Mata Harija Koncert Hari Mata Harija
Pogledaj ostale fotografije

Koncert Zvonka Bogdana

Koncert Zvonka Bogdana Koncert Zvonka Bogdana Koncert Zvonka Bogdana Koncert Zvonka Bogdana Koncert Zvonka Bogdana Koncert Zvonka Bogdana Koncert Zvonka Bogdana Koncert Zvonka Bogdana
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 1 mesec i 2 nedelje
Komentara: 10
Pregleda: 3929
Povezane teme

palić

zvonko bogdan

letnja pozornica

hari mata hari

letnja pozornica palić

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.