Komentara: 0
Pregleda: 504
Foto

Konferencija beba i Festival sporta okupili veliki broj mališana

06.09.2024. u 12:05h
Izvor: Subotica.com
Konferencija beba i Festival sporta okupili veliki broj mališana

Sigurno najlepši segment „Zavičajnih dana“ – Konferencija beba i Festival sporta okupili su juče veliki broj mališana, koji su uz pesmu i igru pokazali svoje sportsko umeće, a potom su se najmlađi Subotičani takmičili u pucanju, ispijanju flašice, njihovi roditelji u presvlačenju pelena a izabrana je i beba gradonačelnik.

 - Ovo je šesta Konferencija beba, koja je imala više od 40 učesnika u više disciplina, što je do sada najveći broj, a tu su i njihovi stariji drugari, braća i sestre koji su ih bodrili i navijali. Ovo je prava promocija porodice, dece i omladine, sportskog i zdravog života i svih pravih vrednosti koje negujemo u okviru Saveza srpskih udurženja SBO – poručio je Miroslav Karan, predsednik Saveza srpskih udurženja SBO.

Konferencija beba i Festival sporta okupili veliki broj mališanaU narednih godinu dana, na čelu Subotice biće ponovo dama – dvomesečna Vasja Veinović, a sa njom će gradom upravljati njene zamenice četvoromesečne Danica i Đurđina Nikutović.

 - Mala gradonačelnica se umorila od kampanje i zaspala. Naš cilj je da sve bebe u ovom gradu žive lepo, imaju srećno detinjstvo i budu mirne i spokojne kao gradonačelnica, kojoj ni ova buka i graja ne smeta da drema – kaže u šali Nevena, mama prve dame Subotice.

Konferencija beba i Festival sporta okupili veliki broj mališanaU žestokoj konkurenciji brzih beba, u puzanju je pobedio Kosta Krivokapić.

 - Kosta je veoma živahan ali najveća motivacija je mu je kad vidi mamu, tako da nam je to bio tajni recept za uspeh – otkriva mama Aleksandra.

U cuganju je najbolji bio najbolji Simon Gajić, koji je najbrže ispio decilitar mleka i tako osvojio titulu cuger bebe.

 - Popio je naiskap dohranu. Drago nam je što postoji ovako nešto za bebe, on se naravno neće sećati ali mi hoćemo a medalja i pohvalnica će mu sigurno biti draga uspomena – kaže mama Dragana Gajić.

Konferencija beba i Festival sporta okupili veliki broj mališana

Željana je bila najteža beba herkul, dok je mama Dragana najbrže presvukla svoju bebu Dariju.

 - Baka nas je uputila i inspirisala da se prijavimo na ovo takmičenje, nisam očekivala da ćemo pobediti, ali jako smo srećne. Mada, iskreno, vežbale smo malo pre samog početka. Ovo je divna manifestacija, fenomenalno organizovana i drago nam je što ima nešto i za našu malu decu – dodaje Dragana.

Konferencija beba i Festival sporta okupili veliki broj mališanaOvom prilikom nagrađena je i najmnogodetnija porodica, odnosno majka Sanja Pančić sa četvoro dece.

Izvor: Subotica.com
Zavičajni dani - konferencija beba i festival sporta Zavičajni dani - konferencija beba i festival sporta Zavičajni dani - konferencija beba i festival sporta Zavičajni dani - konferencija beba i festival sporta Zavičajni dani - konferencija beba i festival sporta Zavičajni dani - konferencija beba i festival sporta Zavičajni dani - konferencija beba i festival sporta Zavičajni dani - konferencija beba i festival sporta
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 3 časova i 12 minuta
Komentara: 0
Pregleda: 504
Povezane teme

zavičajni dani

konferencija beba

miroslav karan

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.