Komentara: 0
Pregleda: 1344

Konferencija "Novi lideri" u sredu na Otvorenom univerzitetu

07.11.2022. u 12:30h
Izvor: Subotica.com
Konferencija "Novi lideri" u sredu na Otvorenom univerzitetu

New Leaders Conference (konferencija Novi lideri) je projekat najveće studentske organizacije "AIESEC" koji podstiče mlade da razvijaju svoje liderske veštine i naprave prvi korak ka kreiranju pozitivnih promena u društvu.

- Tema ovogodišnje konferencije je "Beyond the regular, shape your way". Želimo da probudimo što više novih lidera današnjice koji će smelo oblikovati svoj put i pomerati granice - najavljuje organizator. - Na konferenciji nas očekuju inspirativni govornici iz sveta sporta, kulture i biznisa; neki od govornika: Kristina Radenković, Davor Štefanek, Biljana Tipsarević i mnogi drugi. Takođe nas očekuju i radionice iz oblasti marketinga, HR- a, prodaje i projektnog menadžmenta.

Konferencija se održava 17. put i to u pet gradova: Subotica (9.11), Novi Sad (10.11), Niš (17.11), Kragujevac (19.11) i Beograd (24. i 25.11), a učešće je besplatno.

Konferencija u Subotici se održava u sredu od 11:30 časova na Otvorenom univerzitetu.

Sve informacije kao i prijava za konferenciju se nalaze na sajtu i na Instagram stranici.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 1 godinu i 8 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 1344
Povezane teme

aiesec

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.