Komentara: 0
Pregleda: 1433

Konjički sport: "Subotička milja" i "Mercedes Benz Kup" u subotu na Hipodromu

28.06.2024. u 10:14h
Izvor: Subotica.com
Konjički klub "Bačka" u subotu, 29. juna, biće organizator četvrtog susreta sezone. Na programu koji počinje u 15 časova biće osam kasačkih trka u kojima je učešće najavilo 77 grla iz dvanaest konjičkih klubova.
Konjički sport: "Subotička milja" i "Mercedes Benz Kup" u subotu na Hipodromu

Iz programa se izdvajaju trke "Subotička milja" i "Mercedes-Benz Kup".

"Subotička milja" je utemeljena 1982. godine od strane Zvonka Bogdana, koji je uspeo da slavi u šest navrata. Od učesnika trke izdvaja se grlo "Amy del Duomo" koje je već tri puta slavilo i postiglo rekordno vreme trke 1:13,7 (1609m) 2020. godine.

"Tekila", pobednica trke "Mercedes-Benz Kup"  2023. godine, ponovo se nalazi na listi učesnika i ove godine. Konkurenti koji se izdvajaju su grla "Bonadisea", "Geronimo", "Parma Ferm" i "Saphir AT".

Glavna trka "Mercedes-Benz" serijala je u 17:30 časova, dok je "Subotička milja", kao pretposlednja trka susreta, zakazana za 18 časova. Preuzmite kompletan program četvrtog trkačkog dana u organizaciji KK "Bačka". Takođe, pogledajte zvaničan bilten.

Cena dnevne ulaznice iznosi 300 dinara.

Naredni trkački dan na Gradskom hipodromu u Subotici je zakazan za poslednji vikend jula (27-28.) kada će kao centralna trka biti "Dužijanca".

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 2 nedelje i 3 dana
Komentara: 0
Pregleda: 1433
Povezane teme

konjički klub bačka

konjičke trke

subotička milja

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.