Komentara: 1
Pregleda: 2583

Konjički sport: "Subotička milja" i "Probni derbi" u nedelju na Hipodromu, dozvoljeno prisustvo publike

25.06.2021. u 11:25h
Izvor: Subotica.com
Na Gradskom trkalištu prava poslastica za ljubitelje konjičkog sporta i kasačkih trka koji će konačno, posle skoro godinu dana, moći da sa tribina posmatra nadmetanja grla i njihovih sulkaša.
Konjički sport: "Subotička milja" i "Probni derbi" u nedelju na Hipodromu, dozvoljeno prisustvo publike

Konjički klub "Bačka", organizator kasačkih nadmetanja na subotičkom hipodromu, ove godine slavi vek postojanja i u ovom značajnom jubileju, i pored otežavajućih okolnosti, pre svega izazvane pandemijom korona virusa, sezona teče po planu, a u Klubu veruju da će biti privedena kraju baš kao i prošla, tada organizovana u mnogo težim uslovima.

Četvrti dan sezone na programu je u nedelju. Program počinje u 15 časova, održaće se 10 trka, a svakako najinteresantnije su one pred kraja trkačkog dana, i to "Probni derbi" (18 časova), a odmah zatim međunarodna trka "Subotička milja" za grla od 3+ godina starosti, koja je zakazana za 18,30 časova.

Novost je svakako da publika na tribinama Gradskog hipodroma može ponovo da zauzme svoja mesta i da uživa u odličnim duelima.

Dodatak: Raspored trka i učesnici 4. dana u sezoni 2021

Konjički sport: "Subotička milja" i "Probni derbi" u nedelju na Hipodromu, dozvoljeno prisustvo publikeTrka četvorogodaca domaćeg uzgoja "Probni derbi" prvi put odvožena je davne 1946. godine, a prošle godine okončala je trijumfom grla "Spinal Tap", a za sulkama je bio Branko Skenderović (1:18,8).

Prošlogodišnji pobednik prestižne trke "Subotička milja" grlo "Amy del Duomo" iz štale najkorisnijeg igrača NBA Nikole Jokića

Na prelazu iz jula u avgust (31. jul i 1. avgust) održaće se tradicionalna trka „Dužijanca”.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 3 godine i 3 nedelje
Komentara: 1
Pregleda: 2583
Povezane teme

hipodrom

subotički hipodrom

konjički klub bačka

konjičke trke

konjički sport

kasačke trke

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.