Komentara: 0
Pregleda: 4646

Konkurs za Dane savremene srpske karikature 2016

12.09.2016. u 17:24h
Izvor: Subotica.com
Redakcija magazina "Dani" raspisuje Konkurs "Dani savremene srpske karikature 2016", na temu "Grad". Pod temom "Grad" se smatra grad u širem smislu ili konkretan grad (Subotica, Novi Sad, Beograd...).
Konkurs za Dane savremene srpske karikature 2016

Pravo učešća na Konkursu "Dani savremene srpske karikature 2016" imaju karikaturisti i likovni stvaraoci iz Republike Srbije.

Radovi u formatu A4 (300 dpi, jpg, do 2 MB) treba da se pošalju do 1. oktobra 2016. na adresu Magazin Dani, Arsenija Čarnojevića 3, 24000 Subotica, sa naznakom za Salon karikature 2016. ili putem e-mail adrese: magazindani@gmail.com.

Svaki autor može poslati do 5 originalnih radova, koji nisu nagrađivani na drugim konkursima, u likovnoj tehnici koju sami izaberu, računajući i elektronsku formu, uz originalan potpis. Radovi treba da budu zaštićeni od oštećenja i na poleđini da sadrže podatke o autoru (ime, prezime, adresu, telefon i e-mail).

Žiri koji će biti imenovan od strane organizatora od prispelih radova odabraće radove za izlaganje i objavljivanje u Katalogu Salona i dodeliti nagrade i priznanja za tri najbolja rada u iznosu od 50.000 din, 30.000 i 20.000 dinara, kao i  diplomu i katalog.

Proglašenje dobitnika, uručenje nagrada i otvaranje izložbe održaće se u prvoj polovini oktobra 2016. u Subotici. Izložba će nakon Subotice biti otvorena i u drugim gradovima Vojvodine.

Nagrađeni autori biće pozvani na uručenje nagrada i otvaranje Salona o trošku organizatora. Radovi prispeli na Konkurs se ne vraćaju, već ostaju u zbirci Salona i Salon zadržava pravo njihovog korišćenja bez posebne naknade autorima.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 7 godina i 10 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 4646

Povezana vest

Povezane teme

dani karikature

dani savremene karikature

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.