Komentara: 0
Pregleda: 3345

Konkurs za mlade kompozitore i tekstopisce

09.04.2012. u 17:08h
Izvor: RTV Yueco
Udruženje za afirmaciju mladih talenata „Festival Omladina Subotica“ raspisuje javni konkurs za nove kompozicije koje će biti izvedene na „Festivalu Omladina 2012.” 7.8.9. decembra ove godine.
Konkurs za mlade kompozitore i tekstopisce

Pod parolama "Popularna muzika današnjice" i "Različitost koja nas spaja" ideja konkursa jeste da se promovišu originalna muzička dela mladih kompozitora i tekstopisaca starosti do 27 godina iz Srbije i zemalja regiona u žanrovima rok muzike,etno-džeza,akustične muzike i slobodnih formi.

Izvođači odabranih kompozicija uzeće učešće u jednoj od večeri festivala ispraćeni radio i TV prenosom, a njihove kompozicije naći će svoje mesto i na zvaničnom CD-u Festivala.

Konkurs je otvoren do 1.septembra 2012. godine, a konačan spisak biće objavljen do 1.oktobra 2012. godine na zvaničnom sajtu „Festivala Omladina Subotica” festivalomladina.com.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 12 godina i 4 meseca
Komentara: 0
Pregleda: 3345
Povezane teme

festival omladina

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.