Komentara: 0
Pregleda: 2725

Konkurs za mlade preduzetnike

04.05.2012. u 15:38h
Izvor: RTV Yueco
U okviru programa Biznis mladih Srbije raspisan je konkurs za mlade preduzetnike uzrasta do 35 godina koji su najranije 2010. godine registrovali preduzeće/preduzetničku radnju i kojima je potrebna podrška nefinansijskog karaktera – pomoć iskusnih menadžera u vođenju biznisa, kao i besplatne obuke iz različitih oblasti poslovanja.
Konkurs za mlade preduzetnike

Konkurs je namenjen preduzetnicima sa teritorije Niša, Merošine, Doljevca, Gadžinog Hana, Leskovca, Novog Sada, Temerina, Beočina, Sremskih Karlovaca, Subotice, Sombora, Kanjiže, Kraljeva, Čačka, Gornjeg Milanovca, Raške i Vrnjačke Banje.

Osamdeset mladih preduzetnika koji budu odabrani da učestvuju u programu imaće priliku da razvijaju svoje poslovanje uz rad sa biznis mentorima tokom minimum godinu dana, a biće im omogućene i besplatne obuke iz različitih oblasti poslovanja.

Mladi preduzetnici zainteresovani za ovakvu vrstu podrške, kao i iskusni privrednici i menadžeri zainteresovani da postanu biznis mentori, mogu da se prijave na konkurs putem sajta biznismladihsrbije.org do 20. maja 2012. godine.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 12 godina i 2 meseca
Komentara: 0
Pregleda: 2725
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.