Komentara: 0
Pregleda: 2094

Konkurs za najbolju autorsku pesmu

22.02.2009. u 13:34h
Izvor: Subotica.com
<p>Deceniju i pol Neverne bebe svojim radom i posvećeno&scaron;ću vode borbu za opstanak kvalitetne muzike na ovim prostorima. Dok su prolazili taj trnoviti put do vrha, naučili su koliko je te&scaron;ko bilo kome, a pogotovo mladim muzičarima, da do bilo kakvog početka dođu samo svojim radom.</p>
Konkurs za najbolju autorsku pesmu

Pružit ćemo Vam priliku da počnete brže i lakše nego što ste zamišljali. Pošaljite demo snimke autorskih pjesama i Neverne bebe će Vam pomoći da ostvarite san! Poziv važi za sve mlade, još uvijek neafirmisane muzičare koji stvaraju, sviraju i pjevaju muziku koja zaslužuje pažnju i šansu.

U cilju popularizacije dobre rok, metal, funk, pop, hip-hop, instrumental i jazz muzike, Neverne bebe su u suradnji sa Sajtom fanova grupe Neverne bebe odlučile da pomognu mladim neafirmisanim i ambicioznim muzičarima, te upućuju javni poziv svim takvim bendovima i pojedincima sa prostora bivše Jugoslavije. Takmičenje ili Konkurs za najbolju autorsku pjesmu pokreću Neverne bebe s ciljem da pomognu mladim i talentovanim ljudima.

Detaljnije na http://www.neverne-bebe.com/news.php?id=83

 

* * *

Na konkurs beogradskog benda Neverne bebe za najbolju autorsku pesmu neafirmisanih izvodjača sa prostora bivše YU za nepunih mesec dana od objavljivanja prijavilo se nešto anje od 40 bendova i pojedinaca. Za sad ih je najviše iz Srbije, slede Hrvatska sa 7 prijavljenih bendova, BiH sa 3, Makedonija sa 2 i Slovenija sa jednim bendom.

Članovi Nevernih beba pristigle materijale uveliko preslušavaju a sve raduje činjenica da se pored toga što su u pitanju demo snimci već prepoznaju kvalitet i određeni potencijal koji su mladi neafirmisani muzičari ponudili.

Prijave i dalje pristižu ali ih je dosta nekompletnih te sve zainteresovane molimo da se sa propozicijama najpre upoznaju na www.neverne-bebe.com.
Podsecamo da je konkurs otvoren do 01.04.2009. godine.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 15 godina i 5 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 2094
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.