Komentara: 1
Pregleda: 1410

Konkurs za verske zajednice

31.01.2011. u 12:33h
Izvor: RTV Yueco
Konkurs za verske zajednice

Pokrajinski sekretarijat za propise, upravu i nacionalne zajednice raspisao je Konkurs za dodelu sredstava crkvama i verskim zajednicama, koje deluju na teritoriji AP Vojvodine, za 2011. godinu.

Sredstva se odobravaju za sufinansiranje obavljanja graditeljske, dobrotvorne i naučne delatnosti tradicionalnih crkava i verskih zajednica, kao i organizacija i ustanova čiji su oni osnivači, a koje deluju na teritoriji Vojvodine.

Ukupan iznos sredstava za raspodelu po konkursu je 21.200.000,00 dinara. Prijave na konkurs podnose se na srpskom jeziku ili jeziku nacionalnih manjina koji je u službenoj upotrebi u Vojvodini, s preciznom naznakom za koju namenu se sredstva traže, u iznosima zaokruženim na hiljade dinara.

Rok za podnošenje prijave je 01.03. 2011. godine, a detaljnije informacije mogu se dobiti na internet adresi www.vojvodina.gov.rs.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 13 godina i 8 meseci
Komentara: 1
Pregleda: 1410
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.