Komentara: 0
Pregleda: 1865

Konkursi za veću konkurentnost

28.02.2011. u 16:33h
Izvor: RTV Yueco
Konkursi za veću konkurentnost

Nacionalna agencija za regionalni razvoj raspisala je danas javni poziv za dodelu 60 miliona dinara bespovratnih sredstava za jačanje konkurentske pozicije preduzeća i preduzetnika na tržištu.

Agencija će podržati projekte malih i srednjih preduzeća i preduzetnika, kroz učešće u finansiranju do 50 procenata troškova konsultantskih usluga za uređenje poslovanja u skladu sa standardima kvaliteta, za poboljšanje postojećih i razvoj novih tehnoloških procesa, proizvoda i usluga i edukacija menadžmenta i zaposlenih kroz specijalizovane obuke. Sredstva se dodeljuju u iznosu od 50.000,00 do 500.000,00 dinara.

Rok za podnošenje prijava je 28. mart.

Cilj Programa je jačanje konkurentnosti malih i srednjih preduzeća i preduzetnika, kroz usklađivanje njihovog poslovanja sa zahtevima međunarodnih standarda kvaliteta, unapređivanje poslovnih procesa, proizvoda i usluga i jačanje ljudskih resursa. Svi zainteresovani za dodatne informacije mogu se obratiti Nacionalnoj agenciji za regionalni razvoj, kao i regionalnim agencijama - centrima širom Srbije.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 13 godina i 4 meseca
Komentara: 0
Pregleda: 1865
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.