Komentara: 1
Pregleda: 2424

Kontejneri za kabasti otpad u Makovoj sedmici, Bajnatu i Novom Selu

17.05.2020. u 18:15h
Izvor: Subotica.com
Tradicionalna akcija prolećnog održavanja gradskih i prigradskih mesnih zajednica nastavlja se naredne sedmice, kada će kontejneri za sakupljanje kabastog otpada biti postavljeni u Makovoj sedmici, Bajnatu i Novom Selu.
Kontejneri za kabasti otpad u Makovoj sedmici, Bajnatu i Novom Selu

U okviru prolećne akcije čišćenja i uređenja grada, kontejneri za sakupljanje kabastog otpada će u ponedeljak i utorak biti postavljeni u Mesnoj zajednici Makova sedmica, kod Doma mesne zajednice, na početku Isidore Sekulić i na kraju Celjske ulice.

Akcija se nastavlja u sredu u Mesnoj zajednici Bajnat, gde će kontejneri biti postavljeni na uglu ulica Braće Radić i D. Mišovića, Šolohove i Kumičićeve, Dalmatinske i I. Ivanića, Senćanskog puta i Učke ulice i u Ljube Nenadovića.

U četvrtak i petak kontejneri će biti postavljeni u Mesnoj zajednici Novo Selo, na uglu ulica Mičurinove i Trogirske (dva kontejnera), Metohijske i M. Marulića, Beočinske i Bajskog puta, na Bajskom putu kod okretišta, na uglu ulice M. Bursać iza parka i na početku Laze Mamužića (dva kontejnera).

Prolećna akcija čišćenja JKP "Čistoća i zelenilo" počela je 16. marta, a trajaće do 11. juna.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 3 godine i 11 meseci
Komentara: 1
Pregleda: 2424
Povezane teme

akcija čišćenja subotice

jkp čistoća i zelenilo

kontejneri

prolećno čišćenje

akcija prolećnog čišćenja

čišćenje naselja

sakupljanje kabastog otpada

kabasti otpad

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.