Komentara: 4
Pregleda: 3434

Koridor: Još malo, pa gotovo

07.12.2011. u 16:47h
Izvor: RTV Yueco
Koridor: Još malo, pa gotovo

Izgradnja poslednjih oko pet kilometara autoputa od Horgoša do Novog Sada, u blizini Srbobrana na trasi Koridora 10, biće završena narednih dana.

Direktor "Koridora Srbije" Mihajlo Mišić navodi da se taj posao privodi kraju bez problema. "Očekujemo da će poslednja deonica biti otvorena za saobraćaj za vikend ili eventualno u ponedeljak, što će zavisiti od vremenskih uslova", rekao je Mišić za Tanjug.

On je kazao da građevinska preduzeća "Planum" i "Borovica" zajednički izvode radove na izgradnji poslednjih pola kilometra od 81. do 81,5 kilometra, računajući od mađarske granice prema Novom Sadu. Navodeći da "Koridori Srbije" nemaju nikakve informacije o eventualnom povlačenju "Borovice" sa trase Koridora 10, Mišić je dodao da je to građevinsko preduzeće sastavni deo konzorcijuma domaćih firmi angažovanih na izgradnji severnog kraka Koridora 10, od Horgoša do Novog Sada.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 12 godina i 7 meseci
Komentara: 4
Pregleda: 3434
Povezane teme

koridor 10

koridori srbije

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.