Komentara: 4
Pregleda: 1160

Košarka: I juniori Spartaka kreću u borbu za bodove u okviru KLS

28.10.2022. u 12:00h
Izvor: Subotica.com
Ovog vikenda počinje takmičenje u Košarkaškoj ligi za juniore, Spartak u nedelju (15:30h) gostuje Džokeru u Somboru.
Košarka: I juniori Spartaka kreću u borbu za bodove u okviru KLS

Juniorska liga broji 12 timova, igrači 2004-2005. godište. Spartak se pridružio kao pobednik kvalifikacija u regionalnom rangu. Ovo su mladi igrači, ali u klubu ne kriju ambicije ulaska u plejof, pa posle kako se bude razvijalo.

Košarka: I juniori Spartaka kreću u borbu za bodove u okviru KLS- Plan je pre svega da se određeni broj talentovanih igrača razvije i promoviše za seniorski tim ili za reprezentativne selekcije - istakao je trener Spartakove juniorske ekipe Zoran Vraneš - Sa Džokerom imamo pozitivna sećanja iz nedavnog odmeravanja, ali jasno nam je da je ovo novi format takmičenja i da ono što smo tada ostvarili ništa ne  znači za ovu priliku. Štaviše očekujem njihovu reakciju i da nam pokažu da mogu da prikažu i bolju igru, na šta ćemo mi pokušati da pariramo i na kraju slavimo. Za tako nešto potrebna nam je maksimalna posvećenost i timska igra.

Vraneš je dodao da je zadovoljan ekipom koju trenira, da su momci posvećeni i vredno treniraju, te da imaju sve uslove za rad.

Košarka: I juniori Spartaka kreću u borbu za bodove u okviru KLSU pobedu veruje i prvotimac Marko Šarenac.

- Imamo veoma dobru ekipu, dobro treniramo i ako budemo igrali onako se pripremamo siguran sam da ćemo zabeležiti pobedu - kratko je dodao Šarenac.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 1 godinu i 8 meseci
Komentara: 4
Pregleda: 1160
Povezane teme

košarkaški klub spartak

košarkaški klub spartak office shoes

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.