Komentara: 22
Pregleda: 6229

Košarka, odbojka, fudbal i Novak Đoković - celodnevno praćenje srpskih sportista na Gradskom trgu!

09.09.2023. u 19:17h > 10.09.2023. u 13:08h
Izvor: Subotica.com
Košarka, odbojka, fudbal i Novak Đoković - celodnevno praćenje srpskih sportista na Gradskom trgu!

Prilika da se za kratko vreme ponovo napuni Trg, verovatno za mnoge najlepšim povodom - da se gleda i bodri reprezentacija Srbije i sportisti koji brane boje srpske trobojke.

Nakon informacije da je Grad Subotica organizovao zajedničko gledanje finala Svetskog prvenstva u košarci, jutros nam stiže informacija da će ovo biti tek prvi meč u nizu koji će danas moći da se prati na Trgu, na velikom video bimu. Košarka, odbojka, fudbal i za kraj dana Novak Đoković.

KOŠARKA - 14:30č

Reprezentacije Srbije odigraće još jedno istorijsko finale u bogatoj istoriji košarkaških prvenstva. Otišli su kao favoriti iz senke, tiho bez velike pompe, ali su iz meča u meč pokazali da nije važno koliko si snažan i sposoban već koliko srce u sebi nosiš, a momci su pokazali velika srca u kombinaciji sa neospornim košarkaškim znanjem i došli na korak od podizanja pehara i titule vladara svetskog košarkaškog trona.

ODBOJKA - 18 časova

Odbojkaši Srbije igraju osminu finala Evropskog prvenstva protiv Češke i odlučno koračaju do završnice, nove medalje u dosta podmlađenoj selekciji.

FUDBAL - 20:45č

U nastavku kvalifiakcija za Evropsko prvenstvo fudbaleri Srbije posle poraza od Mađarske u Beogradu (1:2), pokušaće da se pokažu u boljem svetlu i osvoje izuzetno važne bodove za konačni plasman na evropsku smotru.

NOVAK ĐOKOVIĆ - 22 časa

Finale US opena, Novak Đoković u novom pohodu na Grend Slem trofej, 24. u nezaboravnoj karijeri. Ovom prilikom sa druge strane mreže biće Rus Danil Medvedev.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 10 meseci i 1 nedelju
Komentara: 22
Pregleda: 6229
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.