Komentara: 2
Pregleda: 1893

Košarka: Oliver Kostić novi trener seniorskog tima Spartaka

13.11.2022. u 11:25h
Izvor: Subotica.com
Košarka: Oliver Kostić novi trener seniorskog tima Spartaka

Novi trener seniorske ekipe Košarkaškog kluba "Spartak Office shoes" je Oliver Kostić. Radi se o iskusnom treneru rođenom 1973. godine, najveći deo karijere sarađivao je sa Svetislavom Pešićem i to u klubovima kao što su rimska Lotomatika, moskovski Dinamo, Crvena zvezda iz Beograda, minhenski Bajern.

Kostić je tri sezone bio angažovan kao pomoćni trener litvanskog Žalgirisa dok je 2011. godine privremeno bio prvi trener litvanskog tima. Od januara 2020. godine, posle smene trenera Dejana Radonjića, samostalno je vodio ekipu Bajerna na 11 evroligaških utakmica. Bio je prvi trener Akademika iz Sofije i četiri sezone je samostalno vodio drugi tim Bajerna.

Od novembra 2021. godine Kostić je u stručnom štabu reprezentacije Srbije. Na funkciju prvog trenera Spartaka Kostić će stupiti nakon završetka reprezentativnih obaveza, kvalifikacija za SP, koje se privode kraju u utorak. 

Podsetimo, dosadašnji trener Subotičana Srećko Sekulović, podneo je ostavku posle drugog poraza u sezonu, u 5. kolu KLS. Sekulović je preuzeo "golubove" u pre tačno godinu dana, u prvoj polovini novembra 2021. godine i odveo ekipu u viši rang.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 1 godinu i 8 meseci
Komentara: 2
Pregleda: 1893
Povezane teme

košarkaški klub spartak

košarkaški klub spartak office shoes

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.