Komentara: 2
Pregleda: 1395

Košarka: Počela prodaja sezonskih ulaznica - Spartak u borbi na tri fronta

23.08.2024. u 12:26h
Izvor: Subotica.com
Danas je počela prodaja sezonskih karata za košarkaške mečeve na domaćem terenu koje Spartak igra u Regionalnoj ABA ligi, Ligi šampiona i domaćoj Prvoj ligi. Spartak će potencijalno igrati i Superligu, ali i Kup Radivoja Koraća koji se obično igra u Nišu, za šta ne vrede sezonske karte.
Košarka: Počela prodaja sezonskih ulaznica - Spartak u borbi na tri fronta

U sezoni 2024/25 u Hali sportova će se igrati košarka kakvu Subotica odavno nije videla, zato iz KK "Spartak Office shoes" pozivaju ljubitelje košarke da iskoriste priliku i da blagovremeno rezervišu svoje (numerisano) mesto.

Spartak od ove godine igra ABA ligu (minimum 15 mečeva), a u zavisnosti od sistema takmičenja vlasnici sezonskih ulaznica moži će da prate sve Spartakove utakmice koje igra kući, u Subotici.

Cene sezonskih ulaznica kreću se već od 8.000 din za sedišta na najširoj, zapadnoj tribini (u gornjem delu i bokovima). Najviše ima "plavih" stolica, a za njih potrebno je izdvojiti 18.000 din. Za one sa malo dubljim džepom, odnosno željom da tik u teren, iz prvih redova uživaju u verovatno najboljem pogledu - cene ulaznica kreću se od 18 do 50 hiljada dinara.

Ullaznice možete kupiti onlajn na sajtu KK "Spartak Office shoes".

Prodaja sezonskih ulaznica trajaće do 20. septembra, nakon toga bulaznice će se moći kupovati samo za svaku pojedinačnu utakmicu a te cene će kasnije biti formirane i zavisiće od takmičenja do takmičenja.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 6 časova i 47 minuta
Komentara: 2
Pregleda: 1395
Povezane teme

košarkaški klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.