Komentara: 18
Pregleda: 3679

Košarka: Počela prodaja ulaznica za Spartakovu borbu na tri fronta

04.10.2023. u 18:06h
Izvor: Subotica.com
Prva dva kola Regionalne ABA-2 liga igraće se od 9. do 13. oktobra u Subotici. Tom prilikom naš grad će biti domaćin za 14 ekipa iz šest država koje će za 5 dana u Hali sportova odigrati četrnaest mečeva. Domaćoj publici svakako biće najinteresantnija dva duela koje igra "Spartak Office shoes" protiv Heliosa (10. oktobar) i Sutjeske (12. oktobar). U toku je podaja ulaznica za te mečeve, a osim na prodajnim mestima u Subotici mogu se nabaviti i onlajn na Spartakovom sajtu.
Košarka: Počela prodaja ulaznica za Spartakovu borbu na tri fronta

U odnosu na prethodnu sezonu ABA-2 liga se igra u promenjenom formatu. Posle trinaest kola kroz turnir u gradovima domaćina igraće se četvrtfinale na dve dobijene utakmice (prednost terena bolje plasirane ekipe), baš kao i polufinale i finale.

KK "Spartak Office shoes" ove sezone igra na tri fronta, a po prvi put će se okušati na regionalnoj sceni. Više detalja oko ambicija, predstavljanja tima i reči trenera i kapitena pročitajte u povezanoj vesti.

- Prijavili smo se za domaćina turnira i zaista smo presrećni što upravo iz Subotice kreće takmičenje kroz "balone" i uz izuzetnu podršku domaće publike koja nam uvek daje vetar u leđa očekujemo da ćemo imati dobru odskočnu dasku za dalje pohode i ostvarenje našeg cilja u ovom takmičenju. Nije bilo lako dobiit organizaciju, konkurencija je bila jaka ali uspeli smo da uverimo čelnike lige da imamo sve što je neophodno da budemo dobar domaćin. Najveći izazov i dalje stoji pred nama, ili privodimo kraju, a on je kako da našu Halu prilagodimo standardima i potrebama takmičenja, da iznađemo smeštajne kapacitete za goste, ali i da organizujemo dovoljan broj trenažnih lokacija da ekipe mogu da se pripreme za svoje mečeve. U svemu ovome imamo maksimalnu podršku rukovodstva JKP "Stadion" i Grada Subotice - rekao je Darko Papac, član Upravnog odbora Kluba.

Košarka: Spartak na tri fronta ove sezone, stvoren tim za velika dela

Za potrebe turnira doći će do velikih promena u Hali sportova. Organizator je za utakmice u kojima igra Spartak predvideo 4 kategorije ulaznica u cenovnom rangu od 250 dinara za osnovne pozicije do 1.200 dinara za VIP ložu. Mesta će biti numerisana pa će svaki gledaoc imati svoje zagarantovano mesto. Kapacitet Hale u novom režimu očekuje se da će biti nešto preko 2.000 sedećih mesta.

- Smatramo da su cene prikladne situaciji i okolnostima, da smo napravili pakete koje će biti prihvatljivi, a da će to i pokazati ispunjene tribine na našim utakmicama. Takođe ponudićemo i sezonske pakete za domaću ligu za koji smo pripremili popust 25 odsto - predočio je Papac. - Pored kupovine na prodjanim mestima i na ulazu, ukoliko preostane, mi svakako predlažemo onlajn kupovinu preko našeg sajta, kako bi se na vreme rešile ulaznice i ne bi stvarala gužva na ulazima.

KUPOVINA ULAZNICA

Cene po sektorima za Košarkašku ligu Srbije podeljene su u dve cenovne grupe od 250 i 350 dinara za tribine i 700 i 1200 dinara za stolice i ložu. Postoji mogućnost kupovine i sezonskih karata. Što se tiče ABA-2 lige mesto za mesto na tribinama 150 i 250 dinara a za stolice i ložu 350 i 1200 dinara.

Ulaznice je moguće kupiti u prodavnicama OFFICE SHOES-a u Subotici - tržni centar "Stop shop" i  Korzo 4, ali i na biletarnici Hale sportova neposredno pred meč (ukoliko ostane za prodaju).

Prodaja ulaznica onlajn se obavlja isključivo putem zvaničnog sajta KK "Spartak Office shoes". Ulaznice iz kompleta za domaću ligu ne važe za ABA-2 turnir.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 9 meseci i 1 nedelju
Komentara: 18
Pregleda: 3679

Povezane vesti

Povezane teme

košarkaški klub spartak

košarkaški klub spartak office shoes

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.