Komentara: 7
Pregleda: 1323

Košarka: Semafor u Hali popravljen, Spartak u petak dočekuje Surduličane

10.03.2022. u 10:20h
Izvor: Subotica.com
Prošle sedmice Spartak je iz tehničkih razloga bio prinuđen da svoj prvenstveni meč 4. kola plejofa Druge lige kao domaćin igra u Vrbasu, a kako su tehničke prepreke otklonjene Spartak se već u petak vraća pred svoju publiku. U Suboticu dolazi Radnik iz Surdulice, a meč je na programu od 17 časova.
Košarka: Semafor u Hali popravljen, Spartak u petak dočekuje Surduličane

U najavi ovog susreta govorili su kapiten ekipe Predrag Prlja i šef struke Srećko Sekulović. Pozvali su publiku da još jednom ispuni tribine Hale sportova i pruže neophodnu podršku "golubovima" na putu do cilja sezone - plasmana u viši rang, među najkvalitetnije srpske klubove.

- Raduje nas što smo se brzo vratili na naš parket, daćemo sve od sebe da obradujemo naše navijače i još jednom u plejofu pobedimo Radnik. Naspram sebe imamo ozbiljnog protivnika, spremamo se sa maksimalnom ozbiljnošću i želimo da u narednih nekoliko kola i teoretski obezbedimo klupski cilj. Uvek idemo na pobedu, tako će biti i ovaj put - poručio je kapiten Prlja.

Košarka: Semafor u Hali popravljen, Spartak u petak dočekuje SurduličaneEkipu očekuju još četiri utakmice do kraja, plasman u Prvu ligu može se "overiti" i ranije, ali u klubu pozivaju na oprez i maksimalnu koncentraciju do kraja. Strateg "golubova" uveren je da je Spartak na dobrom putu, igrači su puni samopouzdanja, dobro se pripremaju za svaki duel i preskaču prepreku po prepreku.

- Utakmica protiv Radnika jedna je u nizu koja nam je potreba za ulazak u mirnu završnicu plejofa. Pokazali smo izuzetno dobar karakter, grabimo krupnim koracima, izuzento sam ponosan an moje igrače kako su reagovali u Vrbasu, pokazali smo da ovaj problem sa naglom promenom domaćinstva ne može da poremeti naše ambicije, to je jedan kvalitet koji retko koja ekipa ima - istakao je šef struke Sekulović. - Dobro treniramo, uopšte nije slučajno što smo ovde gde smo, što smo nanizali dvanaest pobeda. Pokazali smo da je ovaa ekipa perspektivna, kadra za velike rezultate.

Košarka: Semafor u Hali popravljen, Spartak u petak dočekuje SurduličaneAnalizirajući narednog protivnika Sekulović je Radnik opisao kao izuzetno mladu i perspektivnu ekipu, kao ekipu koja nije slučajno došla  u poziciju da se bori sa Spartakom za ulazak u viši rang. Ipak šef struke Spartaka smatra da su oni svoj cilj već ostvarili, da sada igraju bez opterećenja i da su takve ekipe nezgodne.

- Radnik će u ovaj susret ući rasterećen, ali mislim da smo mi kvalitetnija ekipa, imamo "dužu klupu", što smo i pokazali u prvom našem susretu na otvaraju plejofa. Njihova otežavajuća okolnost je dalek put sa krajnjeg juga na krajni sever, ali mi gledmao isključivo sebe i naš jedini motiv je da dobijemo ovaj meč i nastavimo ka svom cilju - dodaje Sekulović.

Košarka: Semafor u Hali popravljen, Spartak u petak dočekuje Surduličane

Prlja i Sekulović su pozvali vernu publiku da u petak (17h) još jednom bude vetar u leđa.

- Mnogo nam znači kada igramo pred svojom publikom, oni nam iznova daju novi impuls i motivišu nas da radimo bolje, zato bih pozvao sve ljubitelje košarke da dođu u Halu i podrže nas, momcima će to mnogo značiti, a i svojim igrama su to i zaslužili - istakao je strateg "goolubova".

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 2 godine i 4 meseca
Komentara: 7
Pregleda: 1323
Povezane teme

košarkaški klub spartak

košarkaški klub spartak office shoes

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.