Komentara: 15
Pregleda: 2744

Košarka: Spartak ispao u četvrtfinalu kvalifikacija za Ligu šampiona

18.09.2024. u 22:07h
Izvor: Subotica.com
Na kvalifikacionom turniru Lige šampiona (BCL) košarkaši Spartaka poraženi su večeras u četvrtfinalu od litvanskog Juventusa rezultatom 84:87.
Košarka: Spartak ispao u četvrtfinalu kvalifikacija za Ligu šampiona

U neizvesnom meču dve, po igri prikazanoj izjednačene ekipe Spartak je u samom finišu ispustio pobedu. Subotičani su u Antaliji vodili veći deo drugog poluvremena, ali to nije bila razlika koja je ulivala veći spokoj, štaviše protivnik je  agresivnom odbranom terao Spartak na greške i održavao se u meču. Poslednjih 5 minuta meča je bila rezultatska klackalica u kojoj je litvanski timna kraju imao više sreće i košarkaškog znanja.

Na četiri sekunde do kraja i minus tri poena Spartak je imao priliku da odvede meč u produžetak ali to se ipak nije desilo. Lopta je dosta tečno došla do Cerovine koji je morao uz fintu da brzo izbaci trojku, međutim vreme je isteklo a i lopta nije otišla tamo gde je želeo.

Po svim košarkaškim parametrima ekipe su bile izjednaćene, ali dalji put u kvalifikacijama za LŠ će ipak nastaviti Juventus.

Spartak Office shoes - Juventus Uniclub Casino 84:87
(22:23, 23:14, 19:23, 20:27)

Spartak: Cerovina 3 (6sk), Rudan 8, Daniels 25, Momirov, Milisavljević 3, Gordić 13 (9as), Miletić 15 (7sk), Medarević, Tejić 6, Kajami-Keane, Nikolić 11, Bolton. U igru nisu ulazili Bolton i Kajami Keane.

Košarka: Spartak ispao u četvrtfinalu kvalifikacija za Ligu šampionaPorazom protiv Juventusa u četvrtfinalu Spartak na svom debiju u Evropi završava ovo evropsko takmičenje i sve misli se usmeravaju na domaće prvenstvo (Prva liga - KLS), ABA ligu, Kup Radivoja Koraća, Superligu...

Spartak sledeći četvrtak, 26. septembra, počinje ABA ligu i to gostovanjem u Podgorici protiv SC "Derby". Već u drugom kolu, 29. septembra u Suboticu dolazi Partizan. Najjeftinija ulaznica u pojedinačnoj prodaji biće 1.200 dinara.

U toku je prodaja sezonskih ulaznica, kapacitet hale je oko 3.000 sedećih mesta. Sezonska ulaznica obuhvata sva takmičenja koja Spartak igra, odnosno u kojima je domaćin.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 1 nedelju i 1 dan
Komentara: 15
Pregleda: 2744

Povezana vest

Povezane teme

košarkaški klub spartak

košarkaški klub spartak office shoes

liga šampiona u košarci

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.